USD34,24
EURO37,09
JPY0,225800
RUB0,353200
GBP44,50
EURO/USD1,08
BIST8.904,06
GR. ALTIN3.017,75
BTC67.606,43
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 10 Oyun Tokeni: Bitcoin Düşerken Yatırım Fırsatı!

10 Oyun Tokeni: Bitcoin Düşerken Yatırım Fırsatı!

10 Oyun Tokeni: Bitcoin Düşerken Yatırım Fırsatı!
10 Oyun Tokeni: Bitcoin Düşerken Yatırım Fırsatı!
service

Kripto para piyasası geçtiğimiz haftalarda zorlu bir süreçten geçerken, yatırımcılar yeni fırsatlar arıyor. Özellikle oyun tokenleri, son dönemde dikkat çeken bir trend haline geldi. Bu tokenler, son 24 saatte %32 artış göstererek piyasanın genel düşüşüne karşı direnç gösterdi.

Piyasa Değerine Göre En İyi Oyun Tokenleri

Son bir haftadır %18 düşen kripto piyasasına karşı direnç gösteren oyun tokenlerinin potansiyelini ele alalım. Decentraland (MANA) ve Immutable (IMX) gibi tokenler, yatırımcılar için umut vadediyor. MANA, son 24 saatte %3,30 yükselerek 0,4771 dolardan işlem görüyor. Bu yükseliş, alım ve satım baskısının arttığını gösteriyor. MANA, 50 günlük ve 200 günlük EMA arasında bir konsolidasyon ile bir kırılma eğilimine hazır. Bu da MANA fiyatının 0,56 doları hedeflediğini gösteriyor.

10 Oyun Tokeni: Bitcoin Düşerken Yatırım Fırsatı!

Immutable (IMX): Yükseliş Potansiyeli Yüksek!

MANA’nın yanı sıra Immutable (IMX) de dikkat çekici bir yatırım seçeneği olarak öne çıkıyor. IMX fiyatı, 50 günlük EMA’daki yükseliş hakimiyetini test ederek güçlü bir düzeltmeyi yansıtıyor. Son 24 saatte %2 yükselen token, 1,98 dolarlık destek seviyesini aşması hâlinde 2,08 dolarlık direnç noktasına ulaşabilir. Boğalar direnci koruyabilirse IMX fiyatı %30’luk bir sıçramayla 2,50 dolara ulaşabilir.

10 Oyun Tokeni: Bitcoin Düşerken Yatırım Fırsatı!

Axie Infinity (AXS) ve SAND: Yükseliş Sinyalleri

Son birkaç ayda toparlanma gösteren Axie Infinity (AXS), günlük grafikte %2,20 yükselerek 7,82 dolardan işlem görüyor. AXS fiyatı, yükseliş trendini yeniden başlatmaya hazır potansiyel bir formasyon yansıtıyor. Ancak, son geri çekilme hareket hâlindeki destek trend çizgisini kırarsa bir düşüş yaşayabilir. Potansiyel bir sıçrama Axie Infinity’yi %30’luk bir artışla 10 dolar seviyesine taşıyabilir. SAND tokeni ise son dönemde baskı altında. Ancak, 200 günlük EMA’da oluşan çift dip ile yükselişin tersine dönme olasılığı ortaya çıkıyor.

10 Oyun Tokeni: Bitcoin Düşerken Yatırım Fırsatı!

GALA ve WEMIX: Boğa Koşusu Başlıyor!

GALA fiyatı, önümüzdeki hafta kripto piyasasındaki potansiyel toparlanmaya paralel olarak yüksek momentumlu bir kırılma rallisi başlatacak. Yükseliş talebi %61,80 Fibonacci seviyesinde artarak potansiyel bir boğa koşusunu tetikledi. GALA, mevcut fiyattan bir alım fırsatını vurgulamakta ve 0,030 dolara potansiyel bir sıçrama öngörmektedir. Wemade Tree tarafından geliştirilen WEMIX, destekleyici haberlerin etkisi ile güçleniyor. İsveçli oyun şirketi Crypto Rogue Games’in blockchain oyunu Crystals of Naramunz WEMİX platformuna dahil edildiği haberi, tokenin son bir ayda %30 büyümesini sağladı.

10 Oyun Tokeni: Bitcoin Düşerken Yatırım Fırsatı!

Meme Kombat (MK): Yeni Gelen Oyun Tokeni!

Meme Kombat, kendi oyun arenasına ve ekosistemine sahip yeni projelerden biri. MK tokeni ile listelenmesi planlanan token, 11 meme karakterinin savaşarak oyunculara kâr etme şansı tanır. Ön satışlarında 0,166 dolardan satışa sunulan tokenin şu anki fiyatı 0,279 dolara yükseldi. Meme Kombat tokeni, ETH ve USDT gibi sık kullanılan araçlar ile satın alınabilir.

10 Oyun Tokeni: Bitcoin Düşerken Yatırım Fırsatı!

Oyun Tokenleri Yatırımı Hakkında Uyarılar

Kripto para piyasasının son derece değişken ve öngörülemez olduğu konusu tüm yatırımcılarla dikkate alınmalıdır. Yatırımcıların kendi detaylı araştırmalarını yapmaları önerilir.

10 Oyun Tokeni: Bitcoin Düşerken Yatırım Fırsatı!

Kripto para piyasasının son derece değişken ve öngörülemez olduğu konusu tüm yatırımcılarla dikkate alınmalıdır. Destekleyici hareketlerle birlikte bu oyun tokenlerinin kripto para sektörü ile birlikte değişebileceği göz önünde bulundurularak yatırımcıların kendi detaylı araştırmalarını yapmaları önerilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir