USD34,25
EURO37,62
JPY0,231100
RUB0,359600
GBP44,95
EURO/USD1,10
BIST9.060,82
GR. ALTIN2.917,74
BTC61.103,29
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin 64 Bin Doları Gördü: Fed’in Faiz Kararı Piyasayı Ateşledi mi? 3 Kritik Sinyal!

Bitcoin 64 Bin Doları Gördü: Fed’in Faiz Kararı Piyasayı Ateşledi mi? 3 Kritik Sinyal!

Bitcoin 64 Bin Doları Gördü: Fed'in Faiz Kararı Piyasayı Ateşledi mi? 3 Kritik Sinyal!
Bitcoin 64 Bin Doları Gördü: Fed'in Faiz Kararı Piyasayı Ateşledi mi? 3 Kritik Sinyal!
service

Kripto para piyasası, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz indirimi kararının ardından büyük bir yükseliş gösterdi. Bitcoin, 64 bin dolara çıkarak son üç haftanın en yüksek zirvesine ulaştı ve Altcoinler de benzer kazanımlar elde etti. Ancak uzmanlar, piyasanın bu yükseliş ivmesini sürdürüp sürdüremeyeceği konusunda endişeli. Santiment ve diğer analistlerin yaptığı incelemeler, Bitcoin’in geleceği hakkında bazı önemli ipuçları sunuyor.

Santiment, Yatırımcı Duygularını İnceledi

Zincir üstü analiz firması Santiment, geçtiğimiz boğa koşusunda piyasa duygularını inceledi ve olası bir geri çekilme durumunda yatırımcıların hangi fiyat aralıkları korku ve açgözlülüğe göre hareket ettiğini analiz etti. Analiz firması, Fed’in faiz indirimiyle birlikte kripto piyasasına yönelik büyüme beklentilerinin arttığını ve bunun da iyimserliği artırdığını açıkladı. Sosyal medya, bu açıdan yatırımcı duygularını takip etmede önemli bir araç olarak öne çıkıyor.

Bitcoin 64 Bin Doları Gördü: Fed'in Faiz Kararı Piyasayı Ateşledi mi? 3 Kritik Sinyal!

Bitcoin 64 Bin Doları Gördü: Yeni Bir Zirve mi?

Popüler kripto para analisti, Bitcoin fiyatındaki yükselişi inceleyerek son dönemlerde yaptığı düşük zirvelere dikkat çekti. Analist, kripto paranın belirli bir seviyeye kadar yükselip düştüğünü gösteren bir grafik paylaştı ve daha önce tekrarlandığı gibi bu seviyeden düşüş olasılığının bulunduğunu ifade etti. 200 günlük SMA endeksini takip etmenin önemli bir sinyal olduğunu vurguladı.

Bitcoin 64 Bin Doları Gördü: Fed'in Faiz Kararı Piyasayı Ateşledi mi? 3 Kritik Sinyal!

Bitcoin (BTC) Güncel Fiyat Görünümü

BTC fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 63,424 dolardan işlem görüyor. Bollinger Bantları genişleyen bir aralıkta fiyat oynaklığının yüksek olduğunu işaret ediyor. Günlük mum, 200 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) tam altında yer alıyor. MACD göstergesi, mevcut trendin güçlendiğini işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) ise nötr bölgeden 63 seviyesine çıkarak satın alım bölgesi olan 70’e doğru hareket ediyor.

Kripto para piyasası, Fed’in faiz indirimi kararının ardından büyük bir yükseliş gösterdi. Bitcoin, 64 bin dolara çıkarak son üç haftanın en yüksek zirvesine ulaştı. Ancak uzmanlar, piyasanın bu yükseliş ivmesini sürdürüp sürdüremeyeceği konusunda endişeli. Santiment ve diğer analistlerin yaptığı incelemeler, Bitcoin’in geleceği hakkında bazı önemli ipuçları sunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir