USD34,25
EURO37,81
JPY0,234200
RUB0,362400
GBP45,03
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
GR. ALTIN2.930,14
BTC61.049,13
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Exolo, İstanbul’da 100’den Fazla Kripto Uzmanı ve Yatırımcıyı Bir Araya Getirdi

Exolo, İstanbul’da 100’den Fazla Kripto Uzmanı ve Yatırımcıyı Bir Araya Getirdi

Exolo, İstanbul'da 100'den Fazla Kripto Uzmanı ve Yatırımcıyı Bir Araya Getirdi
Exolo, İstanbul'da 100'den Fazla Kripto Uzmanı ve Yatırımcıyı Bir Araya Getirdi
service

BAE bölgesindeki başarısıyla dikkat çeken Exolo, İstanbul Blockchain Week’te düzenlenen yan etkinlik sponsoru oldu. Exolo, İstanbul Blockchain Week’te 100’den fazla kripto para profesyonelini ve meraklısını bir araya getirerek network imkanı sağladı.

Exolo, İstanbul Blockchain Week’te Kripto Ekosistemini Bir Araya Getirdi

Dünya genelinde yaşanan dijitalleşme ve kripto para birimlerinin bilinirliğinin artmasıyla ekosistemin bir araya gelmesini sağlayan etkinliklerin önemi de her geçen gün artıyor. Bu etkinliklerin başında gelen Blockchain Week, sektör için büyük bir buluşma fırsatı yaratıyor. İstanbul’da düzenlenen Blockchain Week kapsamında, bu yıl da blockchain meraklıları bir araya geldi. Sanal para ile sürekli ticaret için benzersiz bir demo sunan Exolo da bu önemli buluşmada, İstanbul Blockchain Week’in yan etkinlik sponsoru olarak yer aldı. Exolo, özellikle acemi yatırımcıların sürekli ticaretin dinamiklerini anlamalarına yardımcı olurken, farklılaşan piyasa koşullarında nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda da rehberlik ediyor.

Exolo, İstanbul'da 100'den Fazla Kripto Uzmanı ve Yatırımcıyı Bir Araya Getirdi

Buluşma, Kripto Para Alanında Network Fırsatı Sunuyor

Exolo’nun sponsorluğunda gerçekleşen buluşmada, kripto ekosisteminde yer alan bilgili profesyonellerle, kriptoya ilgi duyan ancak alanında daha az deneyime sahip yatırımcılar bir araya getirilerek kalıcı bağlantılar kurulması amaçlandı. BTC ve altcoin dünyasındaki yeniliklerin takip edildiği etkinlikte, sektördeki aktörler arasında bir köprü oluşturarak kripto para ekosistemini daha ileriye taşımak hedeflendi.

Exolo, İstanbul'da 100'den Fazla Kripto Uzmanı ve Yatırımcıyı Bir Araya Getirdi

Exolo, İstanbul Blockchain Week’te düzenlenen yan etkinlik sponsorluğu ile kripto para ekosisteminde önemli bir adım attı. İstanbul Boğazı’nda düzenlenen özel yat partisinde, kripto meraklıları ve profesyoneller bir araya gelerek network fırsatları yakaladı. Exolo, gelecekte de benzer etkinliklere sponsor olarak kripto ekosistemine katkı sağlamayı hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir