USD34,16
EURO37,83
JPY0,233800
RUB0,358600
GBP44,95
EURO/USD1,10
BIST9.107,99
GR. ALTIN2.907,48
BTC60.536,68
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 6 Altcoin İsmi 2024 Boğa Koşusu İçin Verildi: BitBoy’un Seçtikleri!

6 Altcoin İsmi 2024 Boğa Koşusu İçin Verildi: BitBoy’un Seçtikleri!

6 Altcoin İsmi 2024 Boğa Koşusu İçin Verildi: BitBoy’un Seçtikleri!
6 Altcoin İsmi 2024 Boğa Koşusu İçin Verildi: BitBoy’un Seçtikleri!
service

Kripto fenomeni Ben Armstrong (BitBoy Crypto), yaklaşan boğa koşusu için yatırımcıların dikkat etmesi gereken 6 altcoin’i açıkladı. BitBoy, yeni verilere ve piyasa trendlerine açık olmanın başarının anahtarı olduğunu belirtiyor. Seçtiği altcoinler farklı sektörlerde büyüme potansiyeline sahip ve köklü devler, kurumsal favoriler ve gelecek vaat eden yapay zeka odaklı projeleri içeriyor.

Ripple (XRP)

BitBoy, XRP’nin bu boğa döngüsünde ön plana çıkmaya hazır olduğuna inanıyor. Devam eden SEC davasının çözüme yakınlaşması, XRP’nin yasal netlikten faydalanmasını sağlayabilir. Ayrıca, olası bir Ripple halka arzı ve ETF onayı da 2017 boğa koşusuna benzer büyük bir servet transferini tetikleyebilir. XRP şu anda 0,6237 dolardan işlem görüyor.

6 Altcoin İsmi 2024 Boğa Koşusu İçin Verildi: BitBoy’un Seçtikleri!

Ondo Finance (ONDO)

BlackRock, ABD hazine tahvillerini Blockchain üzerinde tokenlaştırmak için Ondo’yu seçti. Bu, Ondo’nun gerçek dünya varlığı (RWA) alanında lider bir konuma gelmesini sağlayabilir. BitBoy, 2030 yılına kadar 16 trilyon dolara ulaşması beklenen bu sektördeki potansiyelin Ondo’yu önümüzdeki yıllarda önemli bir oyuncu haline getireceğini belirtiyor.

Pyth Network (PYTH)

PYTH, merkezi olmayan veri alanında alternatif bir çözüm sunan, Chainlink’e rakip bir oracle platformudur. BitBoy, PYTH’yi piyasadaki en umut vadeden rakiplerden biri olarak görüyor. Binance, Pyth Network’ün PYTH tokenini listeledi ve bu duyurunun ardından altcoin fiyatı %25 artış göstererek 0,5 doların üzerine çıktı.

Sui Network (SUI)

Birçok uzman, Sui’yi “bu döngünün Solana’sı” olarak görüyor. Sui, Franklin Templeton’dan güçlü bir destek alıyor ve ekosistemini hızla büyütüyor. Yüksek hızlı işlemleri ve sağlam kurumsal desteğiyle Sui, izlenmesi gereken bir Blockchain olarak öne çıkıyor.

Render Token (RNDR)

Render, “kriptonun Nvidia’sı” olarak adlandırılıyor ve merkezi olmayan fiziksel altyapıya odaklanıyor. Bu sayede Apple gibi büyük oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı. BitBoy, Render’ın yapay zeka ve metaverse arasındaki alana hükmetmek için benzersiz bir konuma sahip olduğunu belirtiyor. Render’ın fiyatı geçtiğimiz hafta %23’ün üzerinde arttı ve on-chain veriler büyük oyuncuların hala Render’a ilgi gösterdiğini ortaya koyuyor.

Artificial Super Intelligence Alliance (ASI)

Fetch.ai, Ocean Protocol ve AGIX’in birleşmesinden oluşan ASI, üç güçlü yapay zeka projesini tek bir token altında bir araya getiriyor. BitBoy, ASI’yı pazar payını konsolide etme ve yapay zeka sektöründe büyümeyi teşvik etme potansiyeli olan, oyunun kurallarını değiştiren bir hamle olarak görüyor.

BitBoy Crypto, 6 altcoin’in yaklaşan boğa koşusunda büyük getiri sağlayabileceğini belirtiyor. Ancak, yatırım tavsiyesi verilmediğini unutmamak önemlidir. Kripto para piyasası volatildir ve yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir