USD34,18
EURO37,84
JPY0,233700
RUB0,359100
GBP44,90
EURO/USD1,10
BIST9.073,89
GR. ALTIN2.907,23
BTC60.842,82
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Usta Analist 2 Meme Coin’i Belirtti: %35’lik Artış Bekleniyor!

Usta Analist 2 Meme Coin’i Belirtti: %35’lik Artış Bekleniyor!

Usta Analist 2 Meme Coin'i Belirtti: 'lik Artış Bekleniyor!
Usta Analist 2 Meme Coin'i Belirtti: %35'lik Artış Bekleniyor!
service

Kripto para piyasası Eylül ayının zorluğunun ardından yeni bir yükseliş ivmesi yakalamak için mücadele ediyor. Bu pozitif atmosferde, bir analist iki dikkat çeken kripto parayı işaretledi: Bir meme coin ve bir altcoin. Analist, bu kripto paraların geleceği için oldukça iyimser ve yatırımcılara cazip fırsatlar sunduklarına inanıyor.

Pepe (PEPE) Meme Coin’i için 2X Artış Öngörülüyor!

Kurbağa temalı meme coin projesi olan Pepe (PEPE), geçtiğimiz hafta yaklaşık %35 artış kaydetti. Analist, PEPE’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşırken 2 kattan fazla bir ralli gerçekleştirdiğini gözlemliyor. Analist, PEPE’nin 0,22 dolara kadar yükseleceğini gösteren bir grafik paylaşıyor. Analist, en büyük pozisyonunu en hızlı atlayan kripto parada tutmaya çalıştığını ve PEPE’nin bu konuda en iyi aday olduğunu söylüyor. Yazı sırasında PEPE, gün içinde %1,1 kayıpla 0,0001101 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte, meme coin haftalık ve aylık grafiklerinde sırasıyla %35 ve %43 artış gördü.

Usta Analist 2 Meme Coin'i Belirtti: 'lik Artış Bekleniyor!

Sui (SUI) Altcoin’i 2,60 Dolara Yükselebilir!

Analistin radarındaki bir diğer altcoin, Solana (SOL) katili olarak adlandırılan bir katman-1 kripto projesi olan Sui (SUI). Analist, SUI’nin üçüncü dalga dalgalanmasının ortasında olduğunu ve 2,60 dolara yakın bir seviyede patlamasını beklediğini söylüyor. Analist, SUI’nin dört saatlik düşüşlerin bile daha yüksek seviyelerde kapanmasını sağladığını ve üçüncü makro dalgada olduğunu belirtiyor. Analist, tahminlerinde Elliott Wave teorisini kullanıyor. Bu teori, bir boğa varlığının beş dalgalı bir dalgalanmaya tanık olma eğiliminde olduğuna dayanıyor. Analist, SUI’nin düzeltme yapmadan ve tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkmadan önce üçüncü dalgası için 2 doların üzerine çıkacağını öne sürüyor. Yazı sırasında SUI 1,74 dolardan el değiştiriyordu.

Usta Analist 2 Meme Coin'i Belirtti: 'lik Artış Bekleniyor!

Analistin işaret ettiği iki kripto para, meme coin ve altcoin kategorilerinde dikkat çekici bir performans sergilemeye devam ediyor. Analistin tahminleri, bu kripto paraların potansiyel yükseliş trendlerini vurguluyor ve yatırımcılar için cazip fırsatlar sunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir