USD34,07
EURO38,04
JPY0,240000
RUB0,369800
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.834,00
BTC62.892,58
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 4 Altcoin’de Patlama Bekleniyor! Analistler Kısa Vadede %51’e Varan Yükseliş Tahmin Ediyor

4 Altcoin’de Patlama Bekleniyor! Analistler Kısa Vadede %51’e Varan Yükseliş Tahmin Ediyor

4 Altcoin'de Patlama Bekleniyor! Analistler Kısa Vadede 'e Varan Yükseliş Tahmin Ediyor
4 Altcoin'de Patlama Bekleniyor! Analistler Kısa Vadede %51'e Varan Yükseliş Tahmin Ediyor
service

Altcoin piyasası son dönemdeki düşüş trendine rağmen kurumsal yatırımcıların artan ilgisi ve ABD’deki olumlu düzenleyici gelişmelerle beslenen umut verici bir geri dönüş belirtileri gösteriyor. Analistler bu iki faktörün çeşitli altcoin’lerde önemli fiyat yükselişlerini tetikleyeceği ve uzun zamandır beklenen bir altcoin sezonu için yol açabileceğini öne sürüyor.

Düzenleyici Netlik Piyasa Güveni Artırıyor

Yakın zamanda alınan bir dizi düzenleyici karar altcoin piyasasının görünümünü değiştirdi. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), daha önce potansiyel menkul kıymetler olarak inceleme altında olan Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) hakkındaki soruşturmalarını sonuçlandırdı. Buna ek olarak XRP’nin bir emtia olarak sınıflandırıldığı SEC – Ripple davasının çözümü piyasa güvenini daha da artırdı.4 Altcoin'de Patlama Bekleniyor! Analistler Kısa Vadede 'e Varan Yükseliş Tahmin Ediyor

4 Altcoin’de Patlama Bekleniyor!

Düzenleyici taraftaki bu gelişmeler altcoin’ler için daha istikrarlı ve öngörülebilir bir ortam yaratılmasına yardımcı olarak hem perakende hem de kurumsal yatırımcıları piyasaya yeniden girmeye teşvik etti. Altcoin piyasasındaki toparlanmayla birlikte güçlü performans gösteren altcoin’ler arasında ApeCoin (APE), Avalanche (AVAX), Cardano (ADA) ve Filecoin (FIL) öne çıkıyor.4 Altcoin'de Patlama Bekleniyor! Analistler Kısa Vadede 'e Varan Yükseliş Tahmin Ediyor

ApeCoin: NFT Sektörünün Yükselen Yıldızı

NFT sektöründeki rolüyle bilinen Ethereum tabanlı bir token olan ApeCoin, potansiyel bir yükseliş patlamasına yaklaşıyor. Yaklaşık 648 milyon dolar piyasa değeri ve 33.8 milyon dolara yakın günlük işlem hacmiyle APE, önemli kazançlar için konumlanmış durumda. ZAYK Charts analistleri mevcut trend çizgisinin üzerinde kalmaya devam etmesi halinde APE’nin fiyatında yüzde 51’lik yükseliş ögörüyor.4 Altcoin'de Patlama Bekleniyor! Analistler Kısa Vadede 'e Varan Yükseliş Tahmin Ediyor

Avalanche: Web3’te Güçlü Konum

Önde gelen Layer-1 Blockchain’i Avalanche, ağda kilitli yaklaşık 1 milyar dolarlık kilitli değer (TVL) ve 2 milyar doların üzerinde stablecoin piyasa değeri ile Web3 alanındaki konumunu sağlamlaştırmaya devam ediyor. Grayscale’in Avalanche AVAX Trust’ının kısa süre önce piyasaya sürülmesi AVAX için artan kurumsal desteği ortaya koyuyor. Önde gelen analist Captain Faibik, AVAX’ın geçen yılın sonlarındaki performansını anımsatan yüzde 200’e varan fiyat yükselişi artışı yapabileceğini tahmin ediyor.

Cardano: Uyuyan Dev mi, Zombi Projesi mi?

Bir başka büyük Blockchain ağı olan Cardano, piyasadan karışık tepkiler almaya devam ediyor. Bazıları onu “uyuyan bir dev” olarak görürken, diğerleri “zombi projesi” olarak görerek şüpheci kalmaya devam ediyor. Ancak teknik analiz ADA’nın genellikle potansiyel fiyat kırılımlarıyla ilişkilendirilen bir oluşum olan düşen kama formasyonunun sonuna yaklaştığını gösteriyor.

Filecoin: Depolama Ağı Büyüyor

Merkeziyetsiz depolama ağıyla tanınan Filecoin, hızla büyüyen bir proje olarak ilgi görmeye devam ediyor. Bir düzine DeFi projesine yayılan yaklaşık 62 milyon dolarlık TVL’si ile Filecoin, giderek daha fazla yatırımcının ilgisini çekiyor. Analistler devam eden ağ büyümesinin FIL’in değerini yakın gelecekte potansiyel olarak iki katına çıkarabileceğine inanıyor.

Analistler, ApeCoin, Avalanche, Cardano ve Filecoin gibi altcoin’lerin sağlam temelleri, olumlu teknik göstergeler ve artan benimsenme oranları nedeniyle kısa vadede önemli bir fiyat yükselişi yaşayabileceğine inanıyor. Ancak yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir