USD34,19
EURO37,90
JPY0,238300
RUB0,364400
GBP45,60
EURO/USD1,11
BIST9.564,59
GR. ALTIN2.919,56
BTC63.667,09
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Pera Yatırım Holding, Sümerpark AVM’de %36 Doluluk Oranına Ulaştı

Pera Yatırım Holding, Sümerpark AVM’de %36 Doluluk Oranına Ulaştı

Pera Yatırım Holding, Sümerpark AVM'de Doluluk Oranına Ulaştı
Pera Yatırım Holding, Sümerpark AVM'de %36 Doluluk Oranına Ulaştı
service

Pera Yatırım Holding (PEHOL), Denizli’de bulunan Sümerpark Alışveriş Merkezi’ndeki (AVM) yenileme çalışmalarının ardından dikkat çeken bir doluluk oranına ulaştı.

Sümerpark AVM Yenilendi

Pera Yatırım Holding’in KAP açıklamasına göre, 35.836,65 metrekarelik kiralanabilir alana sahip Sümerpark AVM’de başlatılan yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere. Yenilenen AVM’de yerini almak isteyen markalarla uzun vadeli kiralama sözleşmeleri imzalandı.

Pera Yatırım Holding, Sümerpark AVM'de Doluluk Oranına Ulaştı

Doluluk Oranı %36’ya Ulaştı

Daha önce %20 civarında doluluk oranıyla faaliyet gösteren Sümerpark AVM’de yapılan yenileme çalışmaları ve yeni kiralamalarla birlikte doluluk oranı %36’ya yükseldi. 12.575 metrekarelik alana yeni markalar gelirken, kalan %44’lük kısım için de görüşmeler devam ediyor.

Pera Yatırım Holding, Sümerpark AVM'de Doluluk Oranına Ulaştı

Pera Yatırım Holding Yeni Yatırımlara Odaklanıyor

Şirket açıklamasında, Sümerpark AVM’nin çatısına kurulan 3.069 kWp kapasiteli güneş enerjisi santralinin (GES) de faaliyete geçtiği belirtildi. GES ile AVM’nin elektrik ihtiyacının karşılanması ve şirkete ek gelir sağlanması hedefleniyor. Pera Yatırım Holding ayrıca, savunma sanayi, bilişim, enerji ve sağlık gibi farklı sektörlerde de büyüme hedefleri doğrultusunda yeni yatırım fırsatlarını değerlendirmeye devam ediyor.

Pera Yatırım Holding, Sümerpark AVM'de Doluluk Oranına Ulaştı

Pera Yatırım Holding, yatırımcılarına KAP açıklamalarını takip etmeleri ve doğruluğu teyit edilmeyen haberlere itibar etmemeleri konusunda uyarıda bulundu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir