USD34,19
EURO37,89
JPY0,238900
RUB0,356900
GBP45,56
EURO/USD1,11
BIST9.351,22
GR. ALTIN2.929,29
BTC60.838,87
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. TAB Gıda’da 1 Ekim’de Organizasyon Değişikliği

TAB Gıda’da 1 Ekim’de Organizasyon Değişikliği

TAB Gıda'da 1 Ekim'de Organizasyon Değişikliği
TAB Gıda'da 1 Ekim'de Organizasyon Değişikliği
service

TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (TABGD), 1 Ekim 2024’te Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bildirimle organizasyonunda değişikliğe gittiğini duyurdu.

Marka Yönetiminde Yeni Düzen

Açıklamada, TAB Gıda’nın büyüyen operasyonunu daha dinamik yönetmek amacıyla 1 Ekim 2024 itibarıyla bazı değişiklikler yapıldığı belirtildi. Arby’s ve Popeyes markalarının büyümesine paralel olarak, iki markanın operasyon yönetiminde değişikliğe gidildi. Arby’s ve Popeyes Markalarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cihan Bıçak, sadece Popeyes markasından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam edecek. Arby’s markasına ise Şirket bünyesinde Operasyon Müdürü olarak görev yapan Mesut Karaarslan, Arby’s Operasyon Direktörü olarak atandı.

TAB Gıda'da 1 Ekim'de Organizasyon Değişikliği

Franchise Sisteminde Yeni Atamalar

TAB Gıda’da Sbarro, Usta Dönerci ve Usta Pideci Markalarından Sorumlu Operasyon Direktörü Ufuk Erhanoğlu’nun mevcut sorumluluklarına Franchise-1 sistemindeki restoranların saha operasyonlarının yönetimi eklendi. Franchise-2 sistemi restoranlarının büyümesiyle birlikte, Franchise-2 sistemindeki restoranlar için Restoran Operasyonları Direktörü rolü oluşturuldu ve bu göreve Şirket bünyesinde Operasyon Müdürü olarak görev yapan Tülay Aslan atandı.

TAB Gıda'da 1 Ekim'de Organizasyon Değişikliği

Yapılan organizasyon değişikliği ile TAB Gıda, büyüyen operasyonunu daha etkin ve verimli yönetmeyi hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir