USD34,19
EURO37,88
JPY0,238900
RUB0,356900
GBP45,54
EURO/USD1,11
BIST9.351,22
GR. ALTIN2.926,88
BTC60.843,59
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Altcoin, Ekim Ayında 10X Potansiyel Sunuyor: Uzmanlar Ne Diyor?

3 Altcoin, Ekim Ayında 10X Potansiyel Sunuyor: Uzmanlar Ne Diyor?

3 Altcoin, Ekim Ayında 10X Potansiyel Sunuyor: Uzmanlar Ne Diyor?
3 Altcoin, Ekim Ayında 10X Potansiyel Sunuyor: Uzmanlar Ne Diyor?
service

Eylül ayı hisse senedi ve kripto para yatırımcıları için zorlu başladı. Ancak ayın son bölümleri Ekim ayına güçlü bir giriş yaptı. Birçok uzman, Ekim ayının kripto piyasasına güçlü bir yükseliş getireceğini tahmin ediyor. Kripto uzmanı Andreja Stojanovic, 10X potansiyel öngördüğü üç güçlü altcoin paylaşıyor.

İlk Sırada: Cardano (ADA)

Cardano (ADA), Mart ayındaki en yüksek seviyelerin ardından bir düşüş ve yatay işlem dönemi yaşadı. Ekim ayındaki olası yukarı yönlü ivmeden yararlanmaya hazırlanıyor. Son altı ayda %32 düştükten sonra, ADA’nın talihi tersine döndü ve fiyatı son 30 günde %10,53 artışla 0,39 dolara ulaştı. TradingView’in teknik analiz göstergeleri, ADA’yı ‘satın al’ olarak derecelendirerek token için olumlu sinyaller veriyor. ADA’nın rallisi, ekosisteminin uzun süreli büyümesinden destek alacak. Cardano’nun rallisi, özellikle belirleyici bir sinyal olan bir haftalık Logaritmik Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (1W LMACD) 24 Eylül’de bir boğa paterni oluşturduğundan, token 5 dolara doğru yükselebilir.

3 Altcoin, Ekim Ayında 10X Potansiyel Sunuyor: Uzmanlar Ne Diyor?

İkinci Sırada: Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI) da olası bir ‘Ekim’ rallisi için konumlanmaya başladı. 2024’ün ilk çeyreğinde yükseldikten sonra son altı ayda %31,36’lık bir düşüş yaşayan UNI, son 30 günde yaklaşık %30 yükseldi. Son yedi günlük işlemlerde %13,72’lik bir artış kaydetti. Altcoin yazı sırasında 7,63 dolardan işlem görüyordu. Kripto piyasasının en son 24 saatine dayanan ve osilatörleri ve hareketli ortalamaları ölçen teknik analiz de token için olumlu. Uniswap, TradingView verilerine göre genel bir ‘satın al’ derecesine sahip. Temmuz UniswapX yükseltmesi ve Eylül ERC-7683 standart sürücüsü, mevcut ve gelecekteki olası yükseliş trendini destekliyor.

Son Sırada: Shiba Inu (SHIB)

Meme coin’leri içermeyen büyük bir kripto piyasası rallisi veya boğa döngüsü olmadı. Popüler altcoin olan Shiba Inu (SHIB), Ekim yükselişi için iyi bir konuma sahip. Yeni ve küçük meme coin’ler SHIB gibi yerleşik token’lara kıyasla daha fazla yükseliş gösterebilse de, aynı zamanda daha fazla risk taşıyor. Kanıtlı bir geçmiş performansları yok. Ayrıca, ‘insider trading’ ve manipülasyona açıklar. SHIB’nin arkasında önemli bir ivme ve büyüme için yer var. TradingView verileri de Shiba Inu’yu ‘al’ olarak değerlendiriyor. Ancak, token’ın kısa süre önce bir kırılmayı reddettiğini belirtmek gerekiyor. Altcoin Ekim’de büyük bir ralli için önemli bir potansiyele sahip. Eylül ayı başlarında dApp geliştirme odaklı ShibDev portalının lansmanı gibi yeni ekosistem gelişmelerinden fayda sağlıyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir