USD34,12
EURO37,77
JPY0,233500
RUB0,360200
GBP44,96
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
GR. ALTIN2.914,33
BTC60.729,48
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance 10 Altcoin’i ‘Yüksek Riskli’ Olarak Etiketledi: İşte Listesi!

Binance 10 Altcoin’i ‘Yüksek Riskli’ Olarak Etiketledi: İşte Listesi!

Binance 10 Altcoin'i 'Yüksek Riskli' Olarak Etiketledi: İşte Listesi!
Binance 10 Altcoin'i 'Yüksek Riskli' Olarak Etiketledi: İşte Listesi!
service

Kripto para piyasası son rallinin ardından konsolide olmaya başladı. Lider kripto Bitcoin 63 bin doların üzerinde mücadelesine devam ediyor. Altcoin piyasası da şimdilik direnç gösteriyor. Piyasadaki dalgalanmanın orasında önde gelen kripto borsası Binance, bazı tokenleri ‘yüksek riskli’ olarak etiketledi. Borsa, bu eylemini şeffaflığın bir gereği olarak gerçekleştirdiğini belirtti.

Binance 10 Altcoin’i ‘Yüksek Riskli’ Olarak Etiketledi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 10 altcoin için bir risk uyarı etiketi uyguladı. Gerekçe olarak borsa, bu altcoinlerin son 18 ay içinde token ekonomilerinde önemli değişiklikler yaşadığını belirtti. Borsa, bu tokenler için pop-up bildirimi uygulayacağını kaydetti. Bu güncellemeden etkilenen altcoinler arasında Travala (AVA), Chiliz (CHZ), Enjin Coin (ENJ), IOTA (IOTA), Lisk (LSK), Metal DAO (MTL), Orion (ORN), Self Chain (SLF), Solar (SXP) ve Vanar Chain (VANRY) yer alıyor.

Binance 10 Altcoin'i 'Yüksek Riskli' Olarak Etiketledi: İşte Listesi!

Binance, Kullanıcılarına Daha Fazla Şeffaflık Sağlıyor

Binance, konuya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı: “Binance’te her zaman topluluk geri bildirimlerini dinliyor ve kullanıcılarımızı gözetiyoruz! Bugünden itibaren, önemli tokenomik değişikliklere sahip tokenler için risk uyarıları getirdik. Bu girişim şeffaflığı artırıyor ve daha bilinçli kararlar almanıza yardımcı oluyor.” Binance, 1 Ekim 2024’ten itibaren kullanıcıların bu tokenlara alım satım erişimi sağlamak için bir pop-up bildirimi onaylaması gerekeceğini belirtti. Borsa, bu değişiklikleri uygulayarak kullanıcılarına daha yüksek düzeyde güvenlik ve bilgi sağlamayı amaçlıyor.

Binance 10 Altcoin'i 'Yüksek Riskli' Olarak Etiketledi: İşte Listesi!

Orion (ORN) Lumia (LUMIA) Geçişini Destekliyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Binance, yeni liste ve delist haberleriyle gündemi belirliyor. Ana web sitesindeki resmi duyuruya göre Borsa, Orion (ORN) main-net takasını ve Lumia (LUMIA) olarak yeniden markalaşmasını desteklemeye hazır olduğunu bildirdi. Borsa, 15 Ekim TSİ 06:00’da mevcut tüm ORN spot alım satım paritelerini (yani ORN/BTC ve ORN/USDT) listeden çıkaracak. Ayrıca, bekleyen tüm ORN spot alım satım emirlerini iptal edecek. Borsa, aynı gün, ORN tokenlerinin tüm para yatırma ve çekme işlemleri askıya alacak. Binance, kullanıcıların ORN mevduatlarının bu saatten önce tamamen işlenmesi için yeterli zaman bırakmaları gerektiğini söylüyor.

Binance 10 Altcoin'i 'Yüksek Riskli' Olarak Etiketledi: İşte Listesi!

ORN İle İlgili Diğer Değişiklikler

Spot Copy Trade ve ORN tabanlı paritelerdeki Ticaret Botları 14-15 Ekim’de sonlandıracak. Ayrıca, tokeni Çapraz ve İzole Marjin’den 3 Ekim’de çıkaracak. Buna ek olarak, 9-10 Ekim’de ORN ürünlerini Earn programından ve borsanın kredi modülünden kaldıracak. Kalan tüm ORN pozisyonlarını, tahakkuk eden ödüllerle birlikte 11 Ekim’de kullanıcıların spot cüzdanlarına aktaracak.

Binance 10 Altcoin'i 'Yüksek Riskli' Olarak Etiketledi: İşte Listesi!

Binance, 10 altcoin’i ‘yüksek riskli’ olarak etiketledi ve bu tokenler için önemli tokenomik değişikliklere sahip tokenler için risk uyarıları getirdi. Borsa, kullanıcılarına daha yüksek düzeyde güvenlik ve bilgi sağlamayı amaçlıyor. Aynı zamanda Orion (ORN) tokeninin Lumia (LUMIA) olarak yeniden markalaşmasını da destekliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir