USD34,16
EURO37,80
JPY0,233600
RUB0,359300
GBP44,96
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
GR. ALTIN2.914,74
BTC60.108,29
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Altcoin İçin Uyarı: Sert Düşüşler Bekleniyor!

3 Altcoin İçin Uyarı: Sert Düşüşler Bekleniyor!

3 Altcoin İçin Uyarı: Sert Düşüşler Bekleniyor!
3 Altcoin İçin Uyarı: Sert Düşüşler Bekleniyor!
service

Kripto piyasasının volatil doğası göz önüne alındığında, uzmanlar bazı altcoinlerin sert düşüşler yaşayabileceği konusunda uyarıyor. Son gelişmelere göre, BONK, TON ve TAO, düşüş eğilimine girmiş gibi görünüyor. Bu üç altcoin için analistlerin uyarıları ve fiyat tahminleri aşağıda açıklanmıştır.

BONK Fiyat Tahmini: Her Şey Ayıların Lehine!

Kripto analisti Abiodun Oladokun, BONK’un yüzde 40’lık bir düşüş riski altında olduğunu söylüyor. BONK’un Göreceli Güç (RSI) değeri ayı görünümü teyit ediyor. RSI değeri 74,33’te meme coin’in aşırı satın alındığına işaret ediyor. Bu durumda, BONK’un fiyatı 0,000022 dolar seviyesindeki direnci yeniden test etmeye çalışacaktır. Satış baskısı yoğunlaşırsa, BONK düşüşüne devam ederek 0,000015 dolar civarında destek arayabilir.

3 Altcoin İçin Uyarı: Sert Düşüşler Bekleniyor!

TON Fiyat Tahmini: Altcoin %24’lük Bir Düşüşe Hazır!

Analistler, TON için de ciddi bir düşüş öngörüyor. TON’a yönelik düşüş eğilimi, son birkaç gündür negatif fonlama oranlarına da yansıyor. Negatif fonlama oranı, varlığın fiyatında düşüş bekleyen yatırımcıların daha fazla olduğunu gösterir. Bu durum, TON’un 5,25 dolar direnç seviyesini koruyamazsa, %24’lük bir düşüşle 4,42 dolarda oluşan destek zeminine doğru düşebileceği anlamına gelir.

3 Altcoin İçin Uyarı: Sert Düşüşler Bekleniyor!

TAO Fiyat Tahmini: Altcoin İçin 520 Dolar Kartlarda!

Analist Victor Olanrewaju, TAO için güneyi işaret ediyor. Momentumu ölçen Göreceli Güç Endeksi (RSI), Bittensor (TAO)’nun aşırı alım yaptığını gösteriyor. Fibonacci düzeltme göstergesi, TAO’nun 520,65 dolara düşeceğini işaret ediyor. Altcoin bu seviyeyi koruyamazsa, bir sonraki destek bölgesi 445,63 dolar civarında olacak şekilde daha fazla düşmesi mümkün.

3 Altcoin İçin Uyarı: Sert Düşüşler Bekleniyor!

Analistlerin bu üç altcoin için uyarıları yatırımcılar için önemli bir sinyal niteliği taşıyor. Ancak, belirtmek gerekir ki, bu tahminler kesin değildir ve piyasanın genel durumuna bağlı olarak değişebilir. Herhangi bir yatırım kararı vermeden önce kendi araştırmalarınızı yapmanız ve risk toleransınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir