USD34,21
EURO37,82
JPY0,234600
RUB0,362600
GBP45,43
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
GR. ALTIN2.910,00
BTC61.692,12
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Telegram’da İlk ICO: Dogizen Ön Satışı Başlıyor – 1 Milyar Kullanıcıya Ulaşın!

Telegram’da İlk ICO: Dogizen Ön Satışı Başlıyor – 1 Milyar Kullanıcıya Ulaşın!

Telegram'da İlk ICO: Dogizen Ön Satışı Başlıyor - 1 Milyar Kullanıcıya Ulaşın!
Telegram'da İlk ICO: Dogizen Ön Satışı Başlıyor - 1 Milyar Kullanıcıya Ulaşın!
service

Telegram oyun sektöründe fırtına gibi esen Dogizen, bu Cuma günü ilk ön satışını başlatarak tarihe geçiyor. Dogizen, Telegram’ın ilk ICO’su olarak, oyun dünyasına yepyeni bir deneyim sunmayı ve geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

Dogizen: Bilinmesi Gereken Her Şey

Dogizen, Telegram oyunlarına benzersiz bir dokunuş katıyor. Oyuncuların kazanabileceği (Tap-to-Earn) mekanikleri, Dogizen Evreninin geniş bir Telegram oyun ekosistemine, oyun yayınlama platformuna ve geliştirici SDK’sına ev sahipliği yapması planlanıyor. DOGIZ tokeni, ekosistemin tüm unsurlarını destekleyerek hem oyuncuları hem de geliştiricileri ödüllendirecek. Ön satış, yatırımcıların DOGIZ satın alarak projenin geleceğine yatırım yapmasını sağlayacak.

Telegram'da İlk ICO: Dogizen Ön Satışı Başlıyor - 1 Milyar Kullanıcıya Ulaşın!

Telegram’ın Gücü

Telegram, kripto topluluğunda yaygın olarak kullanılan bir mesajlaşma uygulaması. TON cüzdanı ve yerel token ile yatırımcılar Telegram üzerinden zincir üstü işlemlerini kolayca gerçekleştirebiliyor. Dogizen’in Telegram üzerinden yapılacak olması, kripto dünyasında bir sonraki büyük adım olarak değerlendiriliyor.

Telegram'da İlk ICO: Dogizen Ön Satışı Başlıyor - 1 Milyar Kullanıcıya Ulaşın!

Dogizen: Bilinmesi Gereken Her Şey

Telegram’ın 1 milyar aktif kullanıcısı, kripto dünyası için büyük bir potansiyel sunuyor. Dogizen, Telegram kullanıcılarına ICO’lara yatırım yapma olanağı sağlayarak, diğer ICO’ların deneyimlediğinden çok daha fazla potansiyel alıcıya ulaşabilir. Telegram ekosistemindeki olumlu hava, TON token’ının lansman fiyatının %1000 üzerinde artmasıyla da destekleniyor.

Catizen ve Hamster Kombat Telegram Oyunlarına Öncülük Ediyor

Catizen ve Hamster Kombat gibi Telegram oyunları, sektörde fırtına gibi esti ve büyük bir kullanıcı tabanına ulaştı. Dogizen, benzer başarılara ulaşmak için gerekli bileşenlere sahip. Dogizen Universe, Dogizen’i başka Telegram oyunları için bir platform haline getirerek, yeni nesil oyunlar için 1. tabaka olarak hareket edebilir.

Dünya Çapında Yaşanan İlkler Her Zaman Gerçekleşmiyor

Dogizen, Telegram’ın ilk ICO’su olarak, erken yatırımcılara büyük kazançlar sağlayabilir. Telegram’ın kripto odaklı kitlesi ve entegre TON cüzdanı göz önüne alındığında, Telegram’da daha fazla ICO’nun olması muhtemel. Dogizen ön satışına katılarak, Telegram oyun sektöründe erken avantaj yakalayabilirsiniz.

Dogizen, Telegram’da bir ilk olarak, kripto dünyasında heyecan yaratıyor. Hem oyuncular hem de yatırımcılar için benzersiz bir fırsat sunan Dogizen, ön satışıyla yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir