USD34,21
EURO37,83
JPY0,234700
RUB0,360600
GBP45,45
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
GR. ALTIN2.912,96
BTC61.703,13
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 2.3 Milyar JUP Coin İçin Rekor Oylama: Jupiter’in ASR Programı 2025’e Kadar Uzatıldı

2.3 Milyar JUP Coin İçin Rekor Oylama: Jupiter’in ASR Programı 2025’e Kadar Uzatıldı

2.3 Milyar JUP Coin İçin Rekor Oylama: Jupiter'in ASR Programı 2025'e Kadar Uzatıldı
2.3 Milyar JUP Coin İçin Rekor Oylama: Jupiter'in ASR Programı 2025'e Kadar Uzatıldı
service

Jupiter, 2.3 milyar adet JUP coin’in Aktif Staking Ödülleri’ni (ASR) bir yıl daha uzatmak ve finanse etmek amacıyla kullanılacağı” yönündeki teklifiyle tarihinin en fazla katılım gösterilen oylamasını gerçekleştirdi. ASR’yi 1 yıl daha uzatma kararı 30 Eylül 2025’e kadar geçerli olacak. Fazla kalan 15 milyon adet JUP coin ise topluluk tarafından kontrol edilen çoklu imzalı cüzdan adresine geri aktarılacak.

Topluluğun Kararıyla ASR Programı Bir Yıl Daha Uzatılacak

Jupiter topluluğu tarafından düzenlenen oylama sonucunda, ASR programının bir yıl daha uzatılmasına karar verildi. Uzatma kararı ile birlikte ASR, 2025 yılının Eylül ayına kadar devam edecek. ASR, Jupiter topluluğu içinde aktif katılım ve coin sahiplerine ödüller sunmaya yönelik bir program olarak biliniyor. Jupiter’in resmi sosyal medya platformu X’ten yaptığı açıklamaya göre oylama Jupiter tarihinin en fazla katılım sağlanan oylaması oldu.

2.3 Milyar JUP Coin İçin Rekor Oylama: Jupiter'in ASR Programı 2025'e Kadar Uzatıldı

ASR Programı

Oylama, ASR ödüllerini finanse etmek için kullanılmayan 2.3 milyar adet JUP coin‘inin bir kısmının tahsis edilmesi ve 2025 yılına kadar programın sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirildi. ASR programı için belirlenen fazla 15 milyon adet JUP ise topluluğun çoklu imzalı cüzdan adresine iade edilecek.

Yeni DAO Sayfası ve ASR AirDrop’u Yolda

Diğer yandan Jupiter, aynı zamanda yeni bir DAO sayfasının kullanıma sunulacağını ve ASR AirDrop‘unun iki hafta içinde hayata geçirileceğini duyurdu. Bu yolla ASR ödüllerine dair tüm süreçler daha şeffaf ve topluluk odaklı bir şekilde ilerleyecek. Jupiter topluluğu bu tür katılımlar ile ağın büyümesine ve gelişimine önemli katkılarda bulunuyorlar. Bu türden yoğun katılımlı oylamalar altcoin projesinin kripto para dünyasında öne çıkmasını sağlayarak bilinirliğini artıyor.

Jupiter, 2.3 milyar adet JUP coin’in Aktif Staking Ödülleri’ni (ASR) bir yıl daha uzatmak ve finanse etmek amacıyla kullanılacağı” yönündeki teklifiyle tarihinin en fazla katılım gösterilen oylamasını gerçekleştirdi. Bu karar, topluluğun katılımı ve coin sahiplerine ödüller sunmaya devam eden ASR programının 2025 yılına kadar uzatılmasını sağlayacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir