USD34,21
EURO37,81
JPY0,234200
RUB0,357700
GBP45,47
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
GR. ALTIN2.924,48
BTC60.397,20
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Tecrübeli Analist: Dogecoin İçin %180 Ralli Bekleniyor!

Tecrübeli Analist: Dogecoin İçin %180 Ralli Bekleniyor!

Tecrübeli Analist: Dogecoin İçin 0 Ralli Bekleniyor!
Tecrübeli Analist: Dogecoin İçin %180 Ralli Bekleniyor!
service

Kripto para piyasası, son zamanlarda yaşanan sert satışlarla mücadele ederken, tecrübeli analistler bazı tokenler için yükseliş sinyalleri görüyor. Özellikle Dogecoin, deneyimli bir kripto analisti tarafından %180’lik bir ralli potansiyeline sahip olduğu belirtiliyor.

Dogecoin İçin Yükseliş Beklentisi: %180 Ralli

Analist Ali Martinez, Dogecoin’in piyasadaki genel satışlara rağmen önemli bir yükseliş potansiyeline sahip olduğunu belirtiyor. Dogecoin, on-chain faaliyetlerde önemli bir artış göstererek, yeni adres sayılarında da yükseliş kaydetti. Haftalık grafiğinde Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) göstergesinin, potansiyel bir yükseliş geçişine işaret etmesi, Martinez’e göre %180’lik bir ralli olasılığını güçlendiriyor. Bu model, geçmişte Dogecoin’de önemli fiyat artışlarına neden oldu. Martinez, Dogecoin’in daha önce bu modelle %90 ve %180 oranlarında yükseldiğini belirtiyor.

Tecrübeli Analist: Dogecoin İçin 0 Ralli Bekleniyor!

Diğer Analistler de Dogecoin İçin Yükseliş Bekliyor!

Lucky takma adlı bir analist, Dogecoin’in fiyatının sağlam bir yükseliş hareketi içerisinde olduğunu ve teknik göstergelerin de bu yükselişi desteklediğini belirtiyor. Dogecoin, Nisan ortasından beri oluşmakta olan alçalan bir kamadan çıktı ve kilit destek seviyelerinden sıçradı. Fibonacci uzatma seviyeleri, 0,22 dolar ve ötesinde potansiyel fiyat hedeflerine işaret ediyor.

Dogecoin On-Chain Faaliyetlerinde Artış

Ali Martinez, Dogecoin’in son altı ayda aktif adres sayısında artış olduğunu tespit etti. Bu artış, meme coin fiyatının yükselme olasılığını destekliyor. Santiment verilerine göre, 2 Ekim itibarıyla aktif adres sayısı 84.306’ya ulaştı. Santiment verileri ayrıca, balinaların Dogecoin ile ilgilenmeye devam ettiğini gösteriyor. Mayıs’tan bu yana en yüksek balina faaliyeti seviyesi olan 28 Eylül’de 1.203 balina işlemi gerçekleşti. Sadece üç günde 63.689 DOGE adresi, coin transferi gerçekleştirerek, 2-4 Nisan’dan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Dogecoin’in yükseliş potansiyeli, teknik göstergelerin ve on-chain faaliyetlerdeki artışın birleşik etkisiyle destekleniyor. Ancak yatırım kararları verirken, her zaman kendi araştırmalarınızı yapmanız önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir