USD34,26
EURO37,83
JPY0,234400
RUB0,360300
GBP45,17
EURO/USD1,10
BIST8.903,37
GR. ALTIN2.928,72
BTC61.347,60
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Dogecoin %180 Ralli Bekliyor! Tecrübeli Analist: ‘DOGE’de Büyük Bir Yükseliş Yaklaşabilir’

Dogecoin %180 Ralli Bekliyor! Tecrübeli Analist: ‘DOGE’de Büyük Bir Yükseliş Yaklaşabilir’

Dogecoin 0 Ralli Bekliyor! Tecrübeli Analist: 'DOGE'de Büyük Bir Yükseliş Yaklaşabilir'
Dogecoin %180 Ralli Bekliyor! Tecrübeli Analist: 'DOGE'de Büyük Bir Yükseliş Yaklaşabilir'
service

Kripto para piyasası son zamanlarda yaşadığı sert satışlarla zorlu bir dönem geçiriyor. Ancak bazı analistler, gelecek için bazı tokenlerde umutlu olduğunu söylüyor. Tecrübeli bir kripto analisti, orijinal meme coin Dogecoin için kayda değer bir ralli beklediğini açıkladı.

Orijinal Meme Coin İçin Bir Ralli Öngörüsü: %180

Piyasadaki satış dalgasının ortasında, tecrübeli analist Ali Martinez, Dogecoin için bazı metriklere dikkat çekiyor. Potansiyel ralli, DOGE’nin genel piyasa ile uyumlu bir şekilde işlem gördüğü bir döneme denk geliyor. Bu arada, Dogecoin yeni adres sayısı gibi on-chain faaliyetlerde önemli artış gördü.

Dogecoin 0 Ralli Bekliyor! Tecrübeli Analist: 'DOGE'de Büyük Bir Yükseliş Yaklaşabilir'

Dogecoin Rallisi İçin Teknik İpuçları

Büyüme potansiyeline ilişkin olarak meme coin haftalık grafiği, Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) göstergesinin potansiyel bir yükseliş geçişine işaret ettiğini gösteriyor. Gerçekleşmesi halinde, Ali Martinez’e göre, %180’lik bir ralli mümkün. Bu formasyon tarihsel olarak DOGE için yukarı yönlü büyük fiyat hareketlerini güçlü bir şekilde öngördü.

Dogecoin Fiyat Analizi: %180’lik Ralli Mümkün Mü?

Bir örnekte Martinez, Dogecoin’in %90 oranında arttığını belirtiyor. Ayrıca, başka bir durumda fiyatın %180 oranında fırladığını kaydediyor. Bu kırılmalar, şu anda tekrar oluşuyor gibi görünen aynı MACD modeli tarafından tetiklendi. Ayrıca, meme coin 0,10 dolar aralığında duruyor. Bu nedenle, Dogecoin’in %180 oranında yükselmesi 0,29 dolardan işlem görmesi anlamına geliyor.

Başka Analistler de DOGE İçin Yükseliş Öngörüyor!

Dogecoin için yükseliş görünümüne uygun olarak, Lucky takma adlı bir kripto analisti de meme coin fiyatının sağlam bir yukarı yönlü harekete tanık olduğunu söylüyor. Ayrıca, teknik göstergelerin olası bir devamlılığa işaret ettiğini kabul ediyor. Nisan ortasından beri oluşmakta olan alçalan bir kamadan çıktıktan sonra DOGE, kilit destek seviyelerinden sıçradı. Fibonacci uzatma seviyeleri de 0,22 dolar ve ötesinde potansiyel fiyat hedeflerine işaret ediyor.

Dogecoin On-Chain Aktivitede Artış Kaydetti

Bu arada, Ali Martinez, Dogecoin’in son altı ay içinde aktif adreslerde bir artış olduğunu tespit etti. Bu on-chain faaliyetlerdeki artış da meme coin fiyatının yükselme olasılığını destekliyor. Kripto analiz platformu Santiment’in verilerine göre, 2 Ekim itibariyle bu rakam 84.306’ya ulaştı.

Balinalar Dogecoin’e Yatırım Yapıyor!

Aynı kapsamda, Santiment’in paylaştığı bir başka veri seti, DOGE’nin son zamanlarda düşmesine rağmen, balina yatırımcılarının büyük ölçüde token ile ilgilenmeye devam ettiğini gösteriyor. Özellikle, Mayıs’tan bu yana en yüksek balina faaliyeti seviyesi olan 28 Eylül zirvesine kadar 1.203 balina işlemi gerçekleşti.

Dogecoin On-Chain Aktivitesi Yoğunlaşıyor

Buna ek olarak, sadece üç gün içinde 63.689 DOGE adresi coin transferi gerçekleştirdi. Böylece, 2-4 Nisan’dan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Ayrıca bu artış, ağdaki önemli hareketliliğin altını çizdi. Bu nedenle, on-chain hareketliliğin devam etmesi meme coin balinalarının daha fazla yükseliş için konumlanmış olabileceğini gösteriyor.

Dogecoin’in geleceği hakkında heyecan yaratan bu gelişmeler, meme coin’in önümüzdeki dönemde fiyatını yükseltme potansiyeline işaret ediyor. Ancak yatırım yapmadan önce, kendi araştırmanızı yapmanız ve risklerinizi dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir