USD34,10
EURO38,13
JPY0,239100
RUB0,367500
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.996,34
GR. ALTIN2.859,59
BTC63.539,76
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. BNB Yükseliyor mu? Bu Trend Kırılımı Altcoin’i Nasıl Etkiler?

BNB Yükseliyor mu? Bu Trend Kırılımı Altcoin’i Nasıl Etkiler?

BNB Yükseliyor mu? Bu Trend Kırılımı Altcoin’i Nasıl Etkiler?
BNB Yükseliyor mu? Bu Trend Kırılımı Altcoin’i Nasıl Etkiler?
service

BNB, son zamanlarda yükselişini sürdürürken, önemli bir trend kırılımını test ediyor. Bu kırılımın sonucu, altcoin’in geleceği için önemli ipuçları sağlayabilir.

BNB Cephesinde Neler Oluyor?

BNB, son zamanlardaki yükselişini bir alçalan çizginin üzerinde sağlamlaştırmakta zorluk çekiyor. Altcoin, 23 Ağustos’ta 599 dolarlık zirvesinden bu yana bir geri çekilme gördü.BNB Yükseliyor mu? Bu Trend Kırılımı Altcoin’i Nasıl Etkiler?

BNB Grafik Analizi

BNB, yükseliş çizgisini başarıyla yeniden test edip desteğe çevirirse, yükseliş trendine devam edecek. 21 Ağustos’ta altcoin, 6 Haziran’dan beri altında işlem gördüğü alçalan çizginin üzerine çıktı. Fiyatı hızla 23 Ağustos’ta 599 dolara yükseldi.BNB Yükseliyor mu? Bu Trend Kırılımı Altcoin’i Nasıl Etkiler?

BNB Yükseliyor mu? Bu Trend Kırılımı Altcoin’i Nasıl Etkiler?

Bu süreçten beri alıcıların yorgunluğu başladı ve BNB fiyatı üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturdu. Basın saatinde 567,30 dolar seviyesinde olan altcoin, yükseliş çizgisine doğru eğilim gösteriyor ve onu yeniden test etmeye çalışıyor.BNB Yükseliyor mu? Bu Trend Kırılımı Altcoin’i Nasıl Etkiler?

BNB’nin Göreceli Güç Endeksi

Genellikle bir varlığın fiyatı direnç oluşturan bir trend çizgisinin üzerine çıktığında, yeni geçtiği seviyeyi yeniden test etmek için bir geri çekilme yaşayabilir. Bu yeniden test önemli çünkü yatırımcıların kopuşun gücünü teyit etmelerine yardımcı olur.BNB Yükseliyor mu? Bu Trend Kırılımı Altcoin’i Nasıl Etkiler?

Satış Baskısı ve Chaikin Para Akışı

BNB’nin bazı temel momentum göstergeleri, kopuş çizgisine doğru eğilim gösterirken, altcoin’e olan talebin azaldığını teyit eder. Örneğin, BNB’nin Göreceli Güç Endeksi (RSI) bu yazının yazıldığı tarih itibarıyla düşüş trendinde. 50-nötr çizgisinin üzerinde kalmasına rağmen, göstergenin düşüşü artan satış baskısına işaret ediyor.BNB Yükseliyor mu? Bu Trend Kırılımı Altcoin’i Nasıl Etkiler?

BNB’nin Geleceği

BNB’nin 21 Ağustos’ta alçalan trend çizgisinin üzerine çıkması, yalnızca yaklaşan yeniden test sırasında destek olarak kalması durumunda doğrulanacak. Boğalar bu seviyeyi başarıyla savunursa çıkış doğrulanacak ve BNB’nin yukarı yönlü momentumunu sürdürmesine olanak tanıyabilir.BNB Yükseliyor mu? Bu Trend Kırılımı Altcoin’i Nasıl Etkiler?

Olası Senaryolar

Bu senaryoda, BNB’nin fiyatı 598,90 dolara doğru tırmanabilir ve 652,90 dolara ulaşma potansiyeline sahip olabilir. Öte yandan, yeniden test başarısız olursa ve destek tutmazsa, BNB alçalan trend çizgisinin altına geri kayacak ve muhtemelen 522,90 dolara düşecek.BNB Yükseliyor mu? Bu Trend Kırılımı Altcoin’i Nasıl Etkiler?

Bu yeniden testin sonucu, BNB’nin bir sonraki hareketi için çok önemli olacaktır. Bu nedenle, yatırımcıların BNB’nin fiyat hareketlerini yakından takip etmeleri ve olası senaryolara göre pozisyonlarını ayarlamaları önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir