USD34,16
EURO37,78
JPY0,233900
RUB0,360700
GBP44,96
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
GR. ALTIN2.920,36
BTC60.623,27
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 2 Altcoin İçin Kritik Uyarı: Analist %21’lik Düşüş Öngörüyor!

2 Altcoin İçin Kritik Uyarı: Analist %21’lik Düşüş Öngörüyor!

2 Altcoin İçin Kritik Uyarı: Analist 'lik Düşüş Öngörüyor!
2 Altcoin İçin Kritik Uyarı: Analist %21'lik Düşüş Öngörüyor!
service

Kripto analisti Abiodun Oladokun, 2 popüler altcoin olan ADA ve XRP için kritik uyarılar yaparak %21’lik bir düşüş olasılığından bahsetti. Özellikle SEC’in XRP’ye olan itirazının devam etmesi, altcoin için daha fazla düşüş ihtimalini artırıyor.

ADA Fiyat Tahmini: Altcoin İçin Kartlarda %21’lik Bir Düşüş Var!

Cardano’nun Midnight side-chain’i, geliştiricilerin kullanıcı gizliliğini korurken işlevsel uygulamalar oluşturmasına olanak tanıyor. 2023 yılında duyurulan Midnight, Cardano’nun Layer-1 (L1) gizlilik odaklı çözümü. Kısa süre önce yayına geçen test-net, geliştiricilere protokolü keşfederken istikrarlı bir ortam sağlamak için kritik özellikleri test etmeye odaklanacak. Bu ilerlemeye rağmen, ADA fiyatı gelişmeyi yansıtmadı. Altcoin, 1 Ekim’den bu yana %11’lik bir düşüşle 0,34 dolardan işlem görüyor. ADA, bir günlük grafiğinde yatay bir kanalda kalmaya devam ediyor. Ayrıca, çıkış girişimlerine rağmen 0,40 dolar direnç seviyesinde tekrar tekrar güçlü bir satış baskısıyla karşı karşıya. Daha geniş kripto para piyasasında artan düşüş eğilimi, ADA’nın satın alma baskısında kısa vadede yaşanacak herhangi bir canlanma konusunda şüphe uyandırıyor. Bu olumsuz görünüm, -0,04’lük Elder-Ray Endeksi değeriyle pekişiyor. Ayrıca, şu anda piyasada ayı gücünün hakim olduğunu gösteriyor. ADA, Ichimoku Bulutu’ndan destek bulamazsa, altcoin muhtemelen yatay kanalının alt destek hattına yaklaşacak. Boğaların bu seviyeyi koruyamaması altcoin fiyatını mevcut değerinden %21’lik bir düşüşle 0,27 dolara kadar düşürebilir. Öte yandan, alım baskısı yeniden ortaya çıkarsa, ADA’nın bulutun üzerine çıkması mümkün. Böylece, kanalın 0,40 dolarlık direncini hedefler. Burada başarılı bir kırılmanın, 0,60 dolara doğru bir yükseliş için zemin hazırlaması mümkün.

2 Altcoin İçin Kritik Uyarı: Analist 'lik Düşüş Öngörüyor!

XRP Fiyat Tahmini: Token İki Ayın En Düşük Seviyesine Yaklaşıyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Ripple’ın XRP token’ı keskin bir düşüş yaşadı. Altcoin fiyatı son 24 saat içinde değerinin %10’undan fazlasını kaybetti. Fiyat düşüşü, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ripple lehine önceki karara itiraz eden bir temyiz başvurusunda bulunmasının ardından geldi. Altcoin’e karşı artan düşüş hissiyatıyla birlikte, iki ayın en düşük seviyesi olan 0,47 doları tekrar ziyaret etmesi mümkün. XRP’nin geçtiğimiz haftaki fiyat düşüşü, hemen üzerinde tuttuğu 0,51 dolarlık önemli bir direnç seviyesine yaklaştırdı. Satış baskısı yoğunlaşırsa, bu seviyeyi tutması zorlaşır. Böylece, XRP’nin iki ayın en düşük seviyesi olan 0,46 dolara kadar düşmesi mümkün. Altcoin bu seviyeyi bir destek tabanına dönüştüremezse, fiyatın 0,38 dolara kadar düşmesi muhtemel. Ancak, piyasa duyarlılığı düşüş eğiliminden yükselişe geçerse bu olumsuz görünüm geçersiz olacaktır. Bu durumda, XRP’nin fiyatının rotasını tersine çevirmesi olası. Böylece, 0,66 doları hedefleyen bir yükseliş trendi başlatması mümkün.

2 Altcoin İçin Kritik Uyarı: Analist 'lik Düşüş Öngörüyor!

Analistin bu 2 altcoin için tahminleri, yatırımcılara dikkatli bir şekilde hareket etmeleri gerektiği konusunda uyarıyor. Herhangi bir yatırım kararı almadan önce kendi araştırmalarınızı yapmanız ve piyasa koşullarını dikkatlice analiz etmeniz önem taşıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir