USD34,25
EURO37,61
JPY0,230700
RUB0,359700
GBP45,01
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.914,20
BTC62.224,32
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Aave (AAVE) 4 Milyar Dolarlık wstETH’yi BNB Chain’e Getiriyor: Hedefte Yeni Kullanıcılar Var!

Aave (AAVE) 4 Milyar Dolarlık wstETH’yi BNB Chain’e Getiriyor: Hedefte Yeni Kullanıcılar Var!

Aave (AAVE) 4 Milyar Dolarlık wstETH'yi BNB Chain'e Getiriyor: Hedefte Yeni Kullanıcılar Var!
Aave (AAVE) 4 Milyar Dolarlık wstETH'yi BNB Chain'e Getiriyor: Hedefte Yeni Kullanıcılar Var!
service

Aave (AAVE) topluluğu, 4 Ekim’de wrapped staked ETH (wstETH) tokenini BNB Chain üzerindeki Aave v3’e eklemek için bir ARFC (Aave Risk Framework Committee) teklifi oylaması başlattı. Snapshot yönetim sayfasındaki bilgilere göre oylama 5 Ekim’de sona erecek. Aave’nin bu hamlesi, platformun kullanıcı tabanını genişletmeyi ve daha fazla staking getirisi sunmayı hedefliyor.

Aave Kullanıcılarına Daha Fazla Seçenek Sunulacak

Oylamaya sunulan teklif Aave’nin alternatif Blockchain’ler üzerindeki etkisini genişletmeyi ve BNB Chain üzerindeki kullanıcılar için daha fazla seçenek sunmayı hedefliyor. Özellikle, wstETH’nin eklenmesiyle birlikte kullanıcılar stake ettikleri ETH’ler üzerinde kazanç elde edebilecek. Bu adım, Aave’nin BNB Chain üzerindeki etkinliğini artırarak, kullanıcılarına daha geniş bir yelpazede borç alma ve teminat gösterme imkanı sağlayacak.

Aave (AAVE) 4 Milyar Dolarlık wstETH'yi BNB Chain'e Getiriyor: Hedefte Yeni Kullanıcılar Var!

wstETH: Aave’nin En Popüler Teminat Token’i

wstETH, Aave protokolün en popüler teminat ve borç alma token’lerinden biri olarak öne çıkıyor. Aave’nin farklı dağıtımlarında 4 milyar dolardan fazla para yatırma ve 100 milyon dolarlık borç bulunuyor. Bu nedenle wstETH’nin BNB Chain’deki Aave v3’e eklenmesi protokolün kullanıcı kitlesini genişletmeyi ve daha fazla staking getirisi sunmayı amaçlıyor.

Teklifin Uygulama Yol Haritası

Teklif, Aave topluluğu tarafından doğrudan bir Aave Improvement Proposal (AIP) oylaması çerçevesinde sunuldu. Bu da ilk olarak topluluk forumunda risk parametrelerinin tartışılmasını kapsıyor. Ardından teklifin nihai onayı için AIP oylamasına sunulacak. Eğer teklif kabul edilecek olursa wstETH token BNB Chain üzerindeki Aave v3’te aktif hale getirilecek ve kullanıcılar token’i teminat olarak kullanmaya başlayacak. wstETH’nin BNB Chain’deki akıllı sözleşme adresi “0x2Bbbdf97295F73175b12CC087cF446765931e1C3” olarak açıklandı.

Aave ile aynı adı taşıyan protokolün ana ağ varlığı AAVE coin bu yazının hazırlandığı sırada son 24 saatte yüzde 5,99 yükselişle 148,03 dolardan işlem görüyor. AAVE coin bir süredir rüzgarı arkasına almış şekilde hareket ediyor ve veriler altcoin’in çoğu altcoin’in düştüğü dönem olan son bir ayda yüzde 15’in üzerinde değer artışını gösteriyor. Aave’nin BNB Chain’e wstETH’yi entegre etmesi, platformun erişimini genişletebilir ve yeni kullanıcıların ilgisini çekebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir