USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC62.236,29
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitwise Kripto İçin Dönüşümlü ETF Sunuyor: %100 Kazanç Hedefi

Bitwise Kripto İçin Dönüşümlü ETF Sunuyor: %100 Kazanç Hedefi

Bitwise Kripto İçin Dönüşümlü ETF Sunuyor: 0 Kazanç Hedefi
Bitwise Kripto İçin Dönüşümlü ETF Sunuyor: %100 Kazanç Hedefi
service

Bitwise Asset Management, piyasanın iniş çıkışlarından yararlanmak ve yatırımcılara sürekli kazanç sağlamayı hedefleyen yeni bir kripto vadeli işlem ETF’si sunuyor. Bu ETF, %100 kazanç hedefi ile kripto vadeli işlemler ve ABD Hazine tahvilleri arasında otomatik olarak geçiş yaparak hem riskleri azaltmayı hem de potansiyel getiriyi artırmayı amaçlıyor.

Yeni ETF Stratejisi

Bu strateji, yaklaşık 3 Aralık 2024 tarihinde yürürlüğe girecek ve düşüşlerde kayıp riskini azaltmaya ve uzun vadeli büyümeyi desteklemeye yöneliktir. Bitwise, SEC’e Bitcoin ve Hazine odaklı yeni bir ETF için teklif sundu. Yeni ETF’nin ticker’ı $BITC olacak ve üç kripto vadeli işlem ETF’sinin yatırım stratejisi, “Trendwise” adlı kendi stratejisiyle kripto ve ABD Hazine tahvilleri arasında döndürmeyi planlıyor. Belirtilen tarihte, Bitcoin Strateji Optimum Roll ETF, Trendwise Bitcoin ve Hazine Döndürme Strateji ETF (BITC) olarak faaliyet göstermeye başlayacak.

Bitwise Kripto İçin Dönüşümlü ETF Sunuyor: 0 Kazanç Hedefi

Trendwise Stratejisi

Yeni strateji, piyasa trendlerine ve volatiliteye dinamik olarak yanıt vererek minimal sapma sağlar ve yatırımlarının odak noktasını uzun vadeli fiyat artışına korur. Ethereum $2,386 Strateji ETF, Trendwise Ethereum ve Hazine Döndürme Strateji ETF olarak yeniden adlandırılacak. Bitcoin ve Ether Eşit Ağırlık Strateji ETF ise Trendwise BTC/ETH ve Hazine Döndürme Strateji ETF adıyla hizmet verecek.

Bitwise Kripto İçin Dönüşümlü ETF Sunuyor: 0 Kazanç Hedefi

Bitwise’ın Genişleme Adımları

Bitwise için 2024 yılı birçok gelişmeyle dolu geçti. Şirket, Ocak ayında ilk spot Bitcoin ETP’sini, Temmuz ayında ise ilk Ethereum ETP’sini piyasaya sürdü. Ağustos ayında ise dünyanın en büyük kripto endeks fon yöneticisi olarak Avrupa varlığını kripto fon sağlayıcısı ETC Group’u satın alarak genişletti. Yakın zamanda Bitwise, SEC’e Ripple Labs kripto tokenına doğrudan yatırım yapacak bir spot XRP ETF sunmak için S-1 kaydı yaptı.

Bitwise’ın son adımları, kripto yatırımcıları için daha çeşitli ve esnek yatırım araçları sunmayı hedefliyor. Şirketin yenilikçi stratejileri, piyasadaki değişken koşullara uyum sağlayarak yatırımcıların risklerini yönetmelerine ve potansiyel getirilerini artırmalarına yardımcı olabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir