USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC61.812,10
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Kripto Balinaları ‘Uptober’ İçin 3 Altcoin’e Yükleniyor! 🔥

Kripto Balinaları ‘Uptober’ İçin 3 Altcoin’e Yükleniyor! 🔥

featured
Kripto Balinaları 'Uptober' İçin 3 Altcoin'e Yükleniyor! 🔥
service

Kripto piyasası, ‘Uptober’ rallisine henüz kavuşamadı. Piyasa büyük ölçüde Orta Doğu’daki jeopolitik gerilimlerden kaynaklanan gerileme yaşadı ve başlıca kripto paraların değerleri düştü. Bazıları haftanın en düşük seviyelerini yeniden test etti. Ancak bu dalgalanmaya rağmen, kripto balinaları belirli tokenları biriktirmeye devam ediyor. Bunlar arasında 3 altcoin öne çıkıyor.

Toncoin (TON): Balinaların Gözdesi

Telegram bağlantılı Toncoin (TON), yazı sırasında 5,35 dolardan işlem görüyor. Token, son yedi günde %9’luk bir fiyat düşüşü kaydetti. Ancak bu durum balinaları altcoin satın almaktan caydırmadı. Geçtiğimiz yedi gün içinde, TON balinalarının net akışı %1.698 oranında fırladı. Balinalar, bir varlığın dolaşımdaki arzının %0,1’inden fazlasını elinde tutan balina adreslerini ifade eder. Net akışları arttığında, balina birikiminde bir artış olduğunu gösterir.


Ethereum (ETH): Büyük Bir Alım Fırsatı

Kripto dünyasında büyük bir ilgi gören Ethereum (ETH) fiyatı, son yedi gün içinde yaklaşık %10 oranında düştü. Ancak bu düşüş, tüm holderlarının genel karlılığını ölçen negatif piyasa değeri/gerçekleşen değer (MVRV) oranının da gösterdiği gibi bir satın alma fırsatı sundu. 10.000 ila 10.000.000 arasında ETH tutan balinalar, geçtiğimiz hafta boyunca portföylerine 476 milyon dolar değerinde 200.000 ETH ekledi.

Axie Infinity (AXS): Balinaların İştahı Açılıyor

Popüler play-to-earn platformu Axie Infinity’nin yerel tokenı AXS de bu hafta kripto balinalarının ilgisini çekti. Altcoin fiyatı bu dönem içinde %14’lük düşüş gördü. Buna rağmen, AXS’i içeren balina işlemlerinin sayısı istikrarlı bir şekilde arttı. 30 Eylül’den bu yana günlük 100.000 doları aşan AXS işlemlerinin sayısında istikrarlı bir artış var. Balina işlemlerindeki artış muhtemelen piyasa duyarlılığında bir değişime işaret ediyor. Büyük oyuncular alım yapıyorsa, bu durum gelecekte fiyatların artmasını beklediklerini gösterebilir.

Kripto piyasasında ‘Uptober’ rallisi beklentisiyle hareketlilik artıyor. Kripto balinaları, Toncoin (TON), Ethereum (ETH) ve Axie Infinity (AXS) gibi altcoin’leri biriktirerek bu yükselişe hazırlanıyor. Bu üç altcoin, piyasada olumlu bir işaret olarak yorumlanıyor ve yatırımcılar bu gelişmeleri yakından takip ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir