USD34,26
EURO37,61
JPY0,231200
RUB0,356900
GBP44,98
EURO/USD1,10
BIST9.163,51
GR. ALTIN2.917,75
BTC63.525,92
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Ünlü Analist 3 Kripto Para Önerdi: ‘Hayatımın Fırsatı!’

Ünlü Analist 3 Kripto Para Önerdi: ‘Hayatımın Fırsatı!’

Ünlü Analist 3 Kripto Para Önerdi: 'Hayatımın Fırsatı!'
Ünlü Analist 3 Kripto Para Önerdi: 'Hayatımın Fırsatı!'
service

Kripto para piyasası son günlerde dalgalı bir yolculuk geçirdi, sert satışların ardından boğalar geri döndü ve kayıpların bir kısmını telafi etti. Ancak piyasanın geleceği hala belirsizliğini koruyor. Bu belirsizlik ortamında, sektörün yakından takip ettiği bir analist, bir altcoin’in büyük bir kırılma için hazır olduğuna inanıyor. Analist ayrıca Bitcoin ve SEI’ye ilişkin görüşlerini güncelliyor.

Chainlink (LINK): Bir ‘Hayatımın Fırsatı!’

Kripto analisti Michaël van de Poppe, Chainlink’in (LINK) 9,54 dolarlık temel destek seviyesinin üzerinde konsolide olduğunu ve haftalık zaman diliminde yükselişe geçtiğini belirtiyor. Analist, 12,20 dolar, 16,05 dolar ve 18,55 dolar gibi önemli direnç seviyelerine dikkat çekiyor. “Chainlink hala önemli direnç seviyesinin üzerinde konsolide oluyor. Ayrıca, desteği tersine çeviriyor. Bence 9-11 dolar arasındaki her şey satın almak için ilginç. Bundan birkaç kez bahsettim, ancak bu hayatımın fırsatı olmaya devam ediyor.” diye ekliyor. LINK son 24 saatte %1,75 artış göstererek 11,32 dolardan işlem görüyor.

Ünlü Analist 3 Kripto Para Önerdi: 'Hayatımın Fırsatı!'

Bitcoin (BTC): Yükseliş Beklentisi

Michaël van de Poppe, BTC’nin 60.000 dolar seviyesinden sıçradıktan sonra 12 saatlik grafikte yükseliş gösterdiğini söylüyor. “Bunu geçtiğimiz birkaç gün içinde açıkladım. Bitcoin’in Ekim ayının ilk haftasında aylık en düşük seviyesini aradığını düşünüyorum. Cuma işsizlik günü ve bence bu çok şey ifade etti. Önemli bir desteğe tutunmak ve burada yukarı doğru geri dönmek güçlülüğe işaret ediyor.” diye ifade ediyor.

SEI: Önemli Bir Destek

Analist, SEI’nin 0,39 dolarlık önemli bir destek seviyesinden sıçradıktan sonra yükseliş trendinde olabileceğini söylüyor. “SEI harika durumda. Önemli bir düzeltme, ancak destek üzerinde olduğu için muhtemelen bu hareketten yukarı doğru trend. Bu tutmazsa, 0,31 dolara kadar bir düzeltme görmeyi bekliyorum. Burada tekrar yukarı dönerek SUI’nin yolunu izleyeceğini düşünüyorum.” diye belirtiyor.

Kripto para piyasasının geleceği hala belirsizliğini koruyor olsa da, Michaël van de Poppe’nin analizlerine göre LINK, BTC ve SEI gibi kripto paralar, dikkat çeken potansiyeller sunuyor. Bu analizler yatırımcıların dikkatini çekerken, her zaman kendi araştırmalarını yapmaları ve risk yönetimi stratejilerini uygulamamaları önem taşıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir