USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC62.040,26
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin %30’dan Fazla Düşebilir mi? Analist Uyarıyor!

Bitcoin %30’dan Fazla Düşebilir mi? Analist Uyarıyor!

Bitcoin 'dan Fazla Düşebilir mi? Analist Uyarıyor!
Bitcoin %30'dan Fazla Düşebilir mi? Analist Uyarıyor!
service

Uzman analist Benjamin Cowen, Bitcoin’in (BTC) geçtiğimiz hafta içinde yaşanan düşüşün ardından olumsuz bir görüş sergiliyor. Cowen, Bitcoin’in mevcut seviyesinin üst trend çizgisini aşamaması durumunda fiyatın yüzde 32 civarında düşebileceğini belirtiyor.

Fiyatın Kritik Seviyeleri

Cowen, YouTube’da paylaştığı videoda, Bitcoin’in Mart ayından bu yana haftalık zaman diliminde şekillenen alt tepe serisi tarafından oluşturulan üst trend çizgisini geçememesi durumunda düşüş eğiliminin devam edeceğini ifade etti. Mevcut seviyeden bu trend çizgisine kadar olan düşüşün yaklaşık 42.000 dolar seviyesinde sonlanabileceğini öne sürdü.

Bitcoin 'dan Fazla Düşebilir mi? Analist Uyarıyor!

100 Haftalık Hareketli Ortalama

Analist Cowen, 42.000 dolar seviyesinin önemine dikkat çekerek, bu seviyenin 100 haftalık hareketli ortalamanın bulunduğu nokta olduğunu belirtti. “Eğer Bitcoin bu üst trend çizgisini tekrar geçemez ve tekrar düşerse, bu trend çizgisinin altına inmek zorunda kalacak ve 100 haftalık hareketli ortalama bölgesine, yaklaşık 42.000 dolar civarına gerileyecektir,” dedi.

Bitcoin 'dan Fazla Düşebilir mi? Analist Uyarıyor!

Bitcoin Fiyat Düşüşü: %30 Risk!

Cowen, Bitcoin’in önceki döngülerdeki fiyat hareketlerini referans alarak, üst trend çizgisini geçememesi durumunda mevcut fiyat hareketinin önceki dönemlerle paralellik gösterebileceğini ifade etti. “Eğer Bitcoin bu alt yüksek yapıyı geçemez ve boğalar tekrar yorulursa, gözleriniz 100 haftalık hareketli ortalamaya çevrilmelidir,” dedi Benjamin Cowen.

Sonuç olarak, Benjamin Cowen’ın Bitcoin’e yönelik olumsuz öngörüleri, piyasa katılımcılarının dikkatini çekmekte ve potansiyel düşüş riskine karşı tedbir almalarını önermektedir. Yatırımcılar, Bitcoin’in teknik seviyelerini yakından inceleyerek, olası piyasa hareketlerine karşı hazırlıklı olmalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir