USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC62.040,26
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Kripto Analisti 3 Kripto Para Üzerinde Yükseliş Bekliyor: Solana, XRP ve CRV

Kripto Analisti 3 Kripto Para Üzerinde Yükseliş Bekliyor: Solana, XRP ve CRV

Kripto Analisti 3 Kripto Para Üzerinde Yükseliş Bekliyor: Solana, XRP ve CRV
Kripto Analisti 3 Kripto Para Üzerinde Yükseliş Bekliyor: Solana, XRP ve CRV
service

Tanınmış bir kripto para analisti ve trader, Solana, XRP ve CRV üzerinde yükseliş beklentilerini paylaştı. Analist, Solana’nın 126 doların altına düşmesi durumunda yükseliş yönündeki tezinin geçersiz kalacağını belirtti.

Solana (SOL) Üzerinde Beklentiler

Analist, Solana’nın 126 doların altına düşmesi durumunda yükseliş yönündeki tezinin geçersiz kalacağını belirtti. Kâr almayı hedeflediği seviye ise yaklaşık 163 dolar olarak belirlendi. “Geniş anlamda rahatlama sağlanabileceği varsayımına dayalı oldukça basit bir strateji,” dedi analist.

Kripto Analisti 3 Kripto Para Üzerinde Yükseliş Bekliyor: Solana, XRP ve CRV

XRP Değerlendirmesi

Yedinci sıradaki XRP hakkında da olumlu beklentilerini ifade eden analist, XRP’nin günlük zaman diliminde bir fırsat sunduğunu belirtti. Bu analize göre, XRP’nin mevcut seviyelerden yaklaşık %33 artarak 0.69 dolar üzerine çıkabileceği öngörülüyor. “Eğer daha düşük zaman dilimindeki mavi bölge (~0.50 dolar) kaybedilirse, muhtemelen düşük seviyelere geri döneriz. Burada riskin yönetilmesi önemli,” diye ekledi analist.

Curve DAO (CRV) Üzerine Görüş

DeFi protokolü Curve DAO (CRV) ile ilgili olarak, analist uzun vadede iyimser olduğunu, ancak kısa vadede mevcut seviyelerden en az %8 oranında bir düşüş beklediğini söyledi. CRV’nin şu anda 0.256 dolarda işlem gördüğü belirtildi. “Burada potansiyel bir rahatlama sıçraması için sadece biraz alıyorum – Bitcoin $61,886’in düşmesi durumunda CRV’nin 0.24 doların altına ve muhtemelen daha da aşağıya inebileceğini düşünüyorum,” dedi analist.

Analistin değerlendirmeleri, Solana, XRP ve CRV’de potansiyel fırsatlar ve riskler bulunduğunu gösteriyor. Yatırımcıların, analistin belirttiği hedef seviyeleri ve olası geri çekilmeleri göz önünde bulundurarak risklerini yönetmeleri önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir