USD34,26
EURO37,63
JPY0,232300
RUB0,356100
GBP44,88
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
GR. ALTIN2.910,43
BTC63.310,72
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Altcoin İçin Uyarı: 150 Milyon Dolarlık Token Açılımı Piyasayı Sallayabilir!

3 Altcoin İçin Uyarı: 150 Milyon Dolarlık Token Açılımı Piyasayı Sallayabilir!

3 Altcoin İçin Uyarı: 150 Milyon Dolarlık Token Açılımı Piyasayı Sallayabilir!
3 Altcoin İçin Uyarı: 150 Milyon Dolarlık Token Açılımı Piyasayı Sallayabilir!
service

Bu hafta token açılım etkinlikleri açısından yoğun geçecek. Bununla birlikte, bazılarında risk diğerlerine nazaran daha yüksek. Kripto analisti Vinicius Barbosa, özellikle 3 altcoin için yüksek risk olduğunu değerlendiriyor. Analist, bu projelerin yaklaşık 150 milyon dolar değerinde tokenin kilidini açacağını belirtiyor. Bunun da potansiyel olarak piyasayı artan arz baskısıyla dolduracağını vurguluyor. Dolayısıyla, böylesine büyük bir enflasyonun sonucuna ilişkin spekülasyonların belirsizlik getirebileceğini ve bu tokenlerin alım satım risklerini artırabileceğini söylüyor.

Bu 3 Altcoin Token Açılımı ile Piyasaya Token Yığacak!

TokenUnlocksApp’ın verilerine göre 14 kripto para bu hafta 203,48 milyon dolarlık tokenin kilidini açacak. Aptos (APT), Eigen Layer (EIGEN) ve Optimism (OP), toplam 148,97 milyon dolar olan bu kilitlerin %72,8’inden sorumlu olacak. Genellikle token kilitleri, bir altcoin projenin özel finansman turlarından veya halka açık lansmanından kaynaklanan hak ediş sözleşmelerinden gelir. Erken yatırımcılar ve katkı yapanlar için kârlarını gerçekleştirme fırsatını temsil eder. Ayrıca, yeni alıcılar için çıkış likiditesi sağlar.

3 Altcoin İçin Uyarı: 150 Milyon Dolarlık Token Açılımı Piyasayı Sallayabilir!

Aptos (APT) 100 Milyon Dolardan Fazla Token Açacak

Özellikle Aptos, 97,26 milyon dolar değerinde tokenin kilidini açacak. Böylece, bu haftanın kilit açma işlemlerine büyük bir farkla hakim durumda. Bu, likit hale gelecek ve yakında piyasaya ulaşacak olan 200 milyon doların üzerindeki varlığın yaklaşık %50’sini temsil ediyor. Kesin olarak, eski Meta mühendislerinin oluşturduğu Blockchain 11 Ekim’de 11,31 milyon APT’yi serbest bırakacak. Altcoin projesi, tokenleri Vakıf, Topluluk, Çekirdek Katılımcılar ve Yatırımcılar arasında dağıtacak.

Bu Hafta EIGEN ve OP Ticaretinden Kaçının

Bu arada, yakın zamanda piyasaya sürülen Eigen ve Optimism bu hafta sırasıyla ikinci ve üçüncü en yüksek kilit açma etkinliğini gerçekleştirecek. Eigen 8 Ekim’de 31,88 milyon dolar değerinde 9,93 milyon EIGEN’in kilidini açacak. Altcoin Optimism ise 10 Ekim’de 12,72 milyon dolar değerinde 8 milyon OP’nin kilidini açacak.

Token Açılımı Piyasayı Nasıl Etkiler?

Genel olarak, kripto tokenleri girişimlere fon ve erken yatırımcılara kolay çıkış likiditesi sağlar. Örneğin Eigen’in son airdrop’u, topluluk ivmeyi devam ettirmediğinde neler olabileceğini gösteriyor. Justin Bons kripto piyasasının “yağmacı VC’lerin hakimiyetinde” olduğunu söylüyor. Avrupa’nın en eski kripto para fonunun kurucusu ve CIO’su, kripto para birimlerine yatırım yapma oyununu nasıl tamamen değiştirdiğini açıklıyor. Bons, “Kriptoda kaynak yaratma eskiden demokratikleşmişti. Önceden herkes eşit şartlarda katılabilirdi. Şimdi ise piyasaya yırtıcı VC’ler hakim!” dedi.

Bu hafta token açılım etkinlikleri açısından yoğun geçecek. Özellikle Aptos, Eigen ve Optimism’in token açılımları piyasayı etkileyebilir. Yatırımcılar dikkatli olmalı. Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir