USD34,11
EURO38,11
JPY0,238000
RUB0,368300
GBP45,42
EURO/USD1,12
BIST9.957,17
GR. ALTIN2.861,04
BTC63.529,45
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 7 Milyar Dolarlık DeFi Devi İsmini Değiştiriyor: SKY’ye Dönüşüm

7 Milyar Dolarlık DeFi Devi İsmini Değiştiriyor: SKY’ye Dönüşüm

7 Milyar Dolarlık DeFi Devi İsmini Değiştiriyor: SKY'ye Dönüşüm
7 Milyar Dolarlık DeFi Devi İsmini Değiştiriyor: SKY'ye Dönüşüm
service

MakerDAO, merkeziye olmayan finans alanındaki en büyük oyunculardan biri olarak, 7 milyar dolarlık varlığa sahip protokolünü SKY olarak yeniden markalaştırıyor. Bu değişim, stablecoin DAI’nin USDS olarak isimlendirilmesini de içeriyor.

SKY’ye Dönüşüm ve Yeni Stablecoin


MakerDAO, 7 milyar dolarlık varlığıyla DeFi alanının en büyük oyuncularından biri. Şirket, bugün yaptığı duyuruyla protokolünü SKY olarak yeniden markalaştırdığını açıkladı. Bu değişimle birlikte, stablecoin DAI de USDS olarak isimlendirilecek. DAI ve MKR Coin, şimdilik dolaşımda kalmaya devam edecek.
7 Milyar Dolarlık DeFi Devi İsmini Değiştiriyor: SKY'ye Dönüşüm

MakerDAO’nun SKY’ye Dönüşümü


DAI, birebir oranda USDS’e dönüştürülecek. MKR Coin ise dört haneli fiyatının getirdiği avantajla 28.000’e bölünecek, her bir MKR Coin 28.000 SKY Token’a dönüşecek. Bu değişim, MakerDAO’nun DeFi alanındaki konumunu güçlendirmeyi ve büyümeyi hedefliyor.
7 Milyar Dolarlık DeFi Devi İsmini Değiştiriyor: SKY'ye Dönüşüm

Dönüşümün Arkasındaki Nedenler


MakerDAO’nun kurucu ortağı Rune Christensen, dönüşümün amacının DeFi’yi Tether kadar büyük veya daha da büyük bir ölçekte büyütmek olduğunu belirtti. Endgame adı verilen bu revizyon süreci, Mayıs 2023 tarihindeki yönetişim önerisiyle ortaya çıktı. Bu yol haritası, tokenlerin fonksiyonunu geliştirmeyi de amaçlıyor. Tokenler 18 Eylül tarihinde işlem görmeye başlayacak.

MakerDAO’nun SKY olarak yeniden markalaşması, DeFi alanında önemli bir adım. Bu değişim, şirketin büyüme hedeflerine ulaşmasına ve DeFi’nin daha da yaygınlaşmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir