USD34,26
EURO37,64
JPY0,232700
RUB0,356200
GBP44,97
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
GR. ALTIN2.905,13
BTC62.529,39
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Kripto Para Bu Hafta İzlemeniz Gerekiyor: Uzman Görüşleri

3 Kripto Para Bu Hafta İzlemeniz Gerekiyor: Uzman Görüşleri

3 Kripto Para Bu Hafta İzlemeniz Gerekiyor: Uzman Görüşleri
3 Kripto Para Bu Hafta İzlemeniz Gerekiyor: Uzman Görüşleri
service

Kripto para piyasasının ‘Uptober’ olarak bilinen Ekim ayı, birçok altcoin için rallinin ve kazançların başlangıç noktası olabilir. Kripto analisti Aaryamann Shrivastava, bu hafta izleme listenizde olması gereken ilk üç tokeni belirledi.

FTT Fiyat Analizi

FTX Token (FTT), alacaklılara geri ödeme söylentilerinin dolaşmaya başlamasıyla birlikte son birkaç gündür yükselişe geçti. Bu, altcoinin son sekiz günde %84’lük bir artış kaydetmesine yol açtı. 2,57 dolardan işlem gören FTX tokeninin, geri ödeme planının asıl duruşmasının 7 Ekim’de yapılması planlandığı için bu hafta rallisine devam etmesi bekleniyor. Bu duruşma, alacaklılar arasında 16 milyar dolar değerinde dağıtıma giden yol olabilir. Sonuç olarak, kripto para fiyatının iyimserlikteki artıştan faydalanarak 2,98 dolar ve üzerine çıkması mümkün. Ancak, geri ödemenin açıklanmasının ardından, traderlar söylentiyi satın alma ve haberi satma ilkesini izleyebileceğinden FTT bir geri çekilme yaşayabilir.

3 Kripto Para Bu Hafta İzlemeniz Gerekiyor: Uzman Görüşleri

OM Fiyat Analizi

MANTRA (OM) geliştiricileri, main-net’ini bu ayın sonundan önce hayata geçirmeyi planlıyor. Bu beklentinin etkilerini kripto para fiyatında şimdiden görmek mümkün. L1 Blockchain’in yerel tokenı bugün tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. OM, bir önceki ATH’ını Temmuz ortasında belirledi. Yeni en yüksek değer 1,47 dolar oldu. Ancak, görünüşe göre, yükseliş fiyatı yükseltmeye devam edebileceğinden bu ATH kısa ömürlü olacak. Bununla birlikte, yatırımcılar mevcut fiyattan nakit çekmeye çalışırsa, kartlarda bir düşüş de var. Bir sonraki olası destek 1,20 dolar civarında duruyor. Ancak daha fazla düşüşün OM’yi 1,04 dolara getirmesi de olası.

STX Fiyat Analizi

Planlarda STX fiyatının yakın zamanda tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkması yok. Ancak bir ralli hala kartlarda duruyor. Bunun nedeni, altcoin ağının en büyük hard-fork’larından biri olan Nakamoto’dan geçecek olması. Nakamoto’nun 9 Ekim’deki yükseltmesinin, Yığınların blok süresini beş saniyeye indirerek ağı büyük ölçüde geliştirmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra yükseltme %100 Bitcoin kesinliği de yaratacak. Sonuç olarak, kripto para fiyatının bir sonraki önemli direnç seviyesi olan 2,06 dolara yükselmesi mümkün. Bu seviyeyi aşması 2,26 dolara yükselişi mümkün hale getirir. Ayrıca, token için dört ayın en yüksek seviyesine işaret edecektir.

Bu analizler ve tahminler analistin görüşlerini yansıtır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Kripto para piyasasına yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmalarınızı yapmanızı öneririz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir