USD34,26
EURO37,62
JPY0,231700
RUB0,354200
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
GR. ALTIN2.882,45
BTC62.151,80
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Scroll (SCR) Altcoin’i Upbit ve Bithumb’da Listelenecek mi? Arbitraj Fırsatı Kapıda!

Scroll (SCR) Altcoin’i Upbit ve Bithumb’da Listelenecek mi? Arbitraj Fırsatı Kapıda!

Scroll (SCR) Altcoin'i Upbit ve Bithumb'da Listelenecek mi? Arbitraj Fırsatı Kapıda!
Scroll (SCR) Altcoin'i Upbit ve Bithumb'da Listelenecek mi? Arbitraj Fırsatı Kapıda!
service

Güney Kore’nin önde gelen kripto para borsaları Upbit ve Bithumb, yakın zaman önce Scroll (SCR) ana ağ testlerini başarıyla tamamladı. Bu gelişme Güney Kore’deki kripto para topluluğunda büyük bir heyecan yarattı. İddialara göre iki borsa da kısa süre içinde SCR coin’i listeleyebilir. Böylesi bir hamle yerel kripto para yatırımcıları arasında ciddi bir arbitraj fırsatı doğurabilir.

Upbit ve Bithumb’ın Test Süreci

Zincir içi verilere göre Upbit, Scroll ana ağ testlerini iki hafta önce tamamladı. Bithumb ise ilk olarak geçtiğimiz yıl bu testleri gerçekleştirmiş, iki ay önce ise yeniden bir test yapmıştı. Testlerin başarıyla sonuçlandığı bildiriliyor. Bu testler kripto para borsalarının teknik olarak Scroll ağına entegre olabilmesi için önemli bir adım olarak görülüyor. Hem Upbit hem de Bithumb, Güney Kore’nin en büyük kripto para borsaları arasında yer alıyor ve bu gelişme, piyasada SCR coin için büyük bir hareketlilik yaratabilir.

Scroll (SCR) Altcoin'i Upbit ve Bithumb'da Listelenecek mi? Arbitraj Fırsatı Kapıda!

Arbitraj Fırsatları Kapıda

Bu testlerin ardından Güney Koreli yatırımcıların OTC işlemlerine yönelebileceği düşünülüyor. Özellikle geçtiğimiz dönemde AVAIL gibi projelerde görülen arbitraj fırsatları Scroll’un ana ağ varlığı SCR coin için de benzer bir senaryo oluşturabilir. Yatırımcıların, SCR coin’in listelenmesiyle birlikte hızlı kazanç arayışına girebileceği belirtiliyor. Diğer yandan dev kripto para borsası Binance, 60’ncı Launchpool‘u olarak kısa süre önce Scroll duyurmuştu. Buna göre Launchpool kapsamında SCR coin için BNB ve FDUSD kilitleyerek gerçekleştirilecek farmlama süreci 9 Ekim 2024 tarihinde 03.00’da başlayacak. SCR coin 11 Ekim 2024 tarihinde ön piyasa ticaretine açılacak. Toplam arzı 1 milyar olan coin’in yüzde 5.5’i Binance Launchpool katılımcıları arasında dağıtılacağını da not edelim.

Scroll (SCR) Altcoin'i Upbit ve Bithumb'da Listelenecek mi? Arbitraj Fırsatı Kapıda!

Güney Kore’nin önde gelen kripto para borsaları Upbit ve Bithumb, Scroll (SCR) ana ağ testlerini başarıyla tamamladı. Bu gelişme Güney Kore’deki kripto para topluluğunda büyük bir heyecan yarattı. İddialara göre iki borsa da kısa süre içinde SCR coin’i listeleyebilir. Böylesi bir hamle yerel kripto para yatırımcıları arasında ciddi bir arbitraj fırsatı doğurabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir