USD34,25
EURO37,63
JPY0,231800
RUB0,353900
GBP44,90
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
GR. ALTIN2.887,51
BTC62.454,71
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Altcoin İçin Hedef Fiyatlar Açıklandı: İşte Nam Salan Analistin Tahminleri!

3 Altcoin İçin Hedef Fiyatlar Açıklandı: İşte Nam Salan Analistin Tahminleri!

3 Altcoin İçin Hedef Fiyatlar Açıklandı: İşte Nam Salan Analistin Tahminleri!
3 Altcoin İçin Hedef Fiyatlar Açıklandı: İşte Nam Salan Analistin Tahminleri!
service

Kripto para piyasası, yükseliş ve düşüşlerle dolu bir ortam sunuyor. Bazı altcoinler kısa süreli kazançlarını geri verirken, bazıları ise yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Geniş bir takipçi kitlesine sahip olan bir analist, iki altcoin için zirve seviyeler öngörüyor ve bir tokenin yükselişine devam edeceğini tahmin ediyor.

SUI: Yeni Zirveler Bekleniyor

Popüler kripto analisti Michaël van de Poppe, 728.300 takipçisine son tahminlerini paylaştı. Analist, katman-1 Blockchain Sui Network’ün (SUI) boğalar için 1,30 ila 1,60 dolar aralığında fırsatlar sunabileceğini söylüyor. Van de Poppe, SUI’nin nihayetinde bir düzeltmenin ardından ATH seviyelerine ulaşacağını belirtiyor. Analist, agresif giriş noktasının 1,50-1,60 dolar, muhafazakâr giriş noktasının ise 1,30-1,40 dolar olduğunu söylüyor. Hedef ise tüm zamanların en yüksek seviyesi.

3 Altcoin İçin Hedef Fiyatlar Açıklandı: İşte Nam Salan Analistin Tahminleri!

TAO: Süper Güçlü Altcoin

Van de Poppe, merkezi olmayan makine öğrenimi ağı Bittensor (TAO) için de tahminlerde bulunuyor. Analist, TAO’nun yeni zirvelere çıkacağını tahmin ediyor. 500 dolar seviyesinin destek, 620 dolar seviyesinin ise önemli bir kırılma alanı olduğunu belirtiyor. Analist, TAO’nun tüm zamanların en yüksek seviyelerini kıracak bir sonraki altcoin olacağına inanıyor.

W: İyi Görünüyor

Michaël van de Poppe, birlikte çalışabilirlik platformu Wormhole’u (W) da analiz ediyor. Analist, W’nin nihayet iyi göründüğünü ve 0,25 dolar işaretinin üzerinde kalırsa tırmanmaya devam etmesi gerektiğini söylüyor. 0,25 dolar ile 0,275 dolar arasında uzun vadeli işlemler için en uygun giriş noktaları olduğunu belirtiyor.

Bu analistin tahminleri, kripto para piyasasında işlem yapanlar için önemli bilgiler sunuyor. Ancak yatırım kararları almadan önce kendi araştırmalarınızı yapmanız ve risk yönetimi stratejilerini uygulamanız önemlidir. Kripto para piyasası volatil bir piyasadır ve fiyatlar aniden değişebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir