USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.498,86
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Sponge Fiyatı %35 Sıçradı: Polygon Ağına Geçiş Meme Coin’i Ateşliyor mu?

Sponge Fiyatı %35 Sıçradı: Polygon Ağına Geçiş Meme Coin’i Ateşliyor mu?

Sponge Fiyatı Sıçradı: Polygon Ağına Geçiş Meme Coin'i Ateşliyor mu?
Sponge Fiyatı %35 Sıçradı: Polygon Ağına Geçiş Meme Coin'i Ateşliyor mu?
service

Son birkaç haftadır durağan bir seyir izleyen Sponge coin fiyatı, son 24 saatte beklenmedik bir şekilde %35’lik bir artış göstererek yatırımcıların dikkatini çekti. Meme coin severleri heyecanlandıran bu sıçrama, Sponge V2’nin Polygon ağına geçişine bağlanıyor.

Sponge V2, Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Hedefliyor!

Sponge tokeni, 9 ay önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış ve ardından %790’lik bir büyüme kaydetmişti. Ancak sonrasında yaşanan düşüşle %72’lik bir kayıpla işlem görüyordu. Polygon ağına geçiş, Sponge’un tekrar yükselişe geçmesinin önünü açabilir.

Sponge Fiyatı Sıçradı: Polygon Ağına Geçiş Meme Coin'i Ateşliyor mu?

Sponge V2, Polygon Ağına Taşınıyor!

Sponge, stratejik bir hamleyle Ethereum tabanlı ağdan Polygon ağına geçiş yapacağını duyurdu. Bu geçiş, Sponge V1’in daha hızlı, güvenli ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlayacak. V1 tokenlerini V2’ye dönüştürmek için 5 Şubat son tarih.

Sponge Fiyatı Sıçradı: Polygon Ağına Geçiş Meme Coin'i Ateşliyor mu?

Sponge V2 Tokeni Nasıl Alınır?

Sponge V1, listelendiği kripto para borsalarından satın alınabilir. V1 tokenlerini stake-to-bridge yöntemiyle V2’ye dönüştürmek de mümkün. Ayrıca, resmi web sitesinden de V2 tokeni satın alınabilir.

Sponge V2’nin Stake Avantajları

Sponge V2 projesi, meme severler arasında stake avantajlarıyla öne çıkıyor. 4 milyondan fazla token stake havuzunda toplanmış ve borsada işlem görmeye hazır. Talebin aynı kalması durumunda düşük arz fiyatının yükselebileceği düşünülüyor.

Sponge V2’nin Polygon ağına geçişi, meme coin’in yeniden yükselişe geçmesi için bir fırsat olabilir. Ancak yatırımcıların, V1 tokenlerini V2’ye dönüştürmek için 5 Şubat’a kadar zamanları var.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir