USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.580,66
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 4 AI Coin Analizi: Fiyat Tahmini ve Yükseliş Potansiyeli

4 AI Coin Analizi: Fiyat Tahmini ve Yükseliş Potansiyeli

4 AI Coin Analizi: Fiyat Tahmini ve Yükseliş Potansiyeli
4 AI Coin Analizi: Fiyat Tahmini ve Yükseliş Potansiyeli
service

Kripto para piyasası değişken olsa da, yapay zeka sektörünün büyümesiyle birlikte AI odaklı kripto paralar da yükselişe geçiyor. OpenAI’nin Sora versiyonunun piyasaya sürülmesi ve NVIDIA’nın başarılı sonuçları, AI coin’lere olan ilgiyi artırdı. Bu yazıda, piyasada öne çıkan 4 AI coin’in analizi ve fiyat tahminlerine yer vereceğiz.

Worldcoin (WLD): OpenAI’nin Etkisiyle Yükseliyor

Sam Altman’ın kripto para girişimi olarak bilinen Worldcoin, son bir haftada yüzde 20 yükseldi. Şubat ayında 280’lik bir yükseliş sergileyen WLD, yatırımcı ilgisinin yeniden AI sektörüne kaydığını gösteriyor. Şu anda 9 dolardan işlem gören WLD’nin 9,2 doları aşması zor görünüyor. Piyasadaki belirsizlik ve varlığın mevcut piyasa arzı düşünüldüğünde, token bir düzeltme yaşayabilir. Fibonacci düzeltme seviyesi esas alındığında, Worldcoin fiyatında potansiyel bir düzeltme 7.7 dolar ile 6.69 dolar arasında olabilir. Bu seviyenin altında bir düşüş, varlığın 5.59 seviyelerine inmesine neden olabilir.

4 AI Coin Analizi: Fiyat Tahmini ve Yükseliş Potansiyeli

Graph (GRT): Güçlü Taban Formasyonu

CoinMarketCap sıralamasında 4. sırada bulunan GRT token, son bir ayda yüzde 93 artış gösterdi. 0,15’lik destek seviyesinden 0,29 dolara yükselen GRT, grafiğinde oluşan kupa ve kup modeli ile güçlü bir piyasa tabanının habercisi oluyor. GRT’nin 0,37 dolara ulaşması bekleniyor. Ancak 20 günlük EMA’nın altına düşmesi durumunda trend ayıların lehine devam edebilir.

eTukTuk Token (TUK): Yeşil Teknolojiye Yatırım

eTukTuk, çevreci bir bakış açısıyla geliştirilen ve öne satış aşamasında olan bir token. Yapay zekâ desteğiyle akıllı şehirler için üç tekerlekli araçlar ve şarj istasyonları kuran proje, ulaşım sorununa çevreci çözümler sunuyor. eTukTuk araçları akıllı teknolojilerle destekleniyor ve sürdürülebilir bir şekilde yönetiliyor. Her TUK tokeni alımı, yatırımcıyı daha yeşil bir geleceğin parçası haline getiriyor.

SingularityNET (AGIX): Yükseliş Formasyonu

AGIX, şubat ayında ciddi bir toparlanma yaşayarak son bir ayda yüzde 181 artış gösterdi. Günlük grafiğinde yüzde 4’lük bir kayıp gösteren varlık, şu anda 0,7483 dolardan işlem görüyor. İki hafta içinde 0,3 dolardan 0,76 dolara yükselen AGIX’in grafiğinde kupa ve sap deseni gözleniyor. İşlem hacmi de yükseliyor. Santiment verilerine göre AGIX’in zincir içi faaliyetlerde yükseliş yaşandığı ve yatırımcı ilgisinin arttığı gözleniyor. Varlığın 0,8 dolarlık genel gider arzında yükseliş, fiyatı 1 dolara çıkarabilir. Ancak küçük bir geri çekilmeye yükselişten önce 0,6 dolarda küçük bir geri çekilme yaşanması bekleniyor.

AI tokenler yükselişte olsa da, kripto para piyasasının değişken doğasını unutmamak önemlidir. Yatırımcılar yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalı ve riskleri göz önünde bulundurmalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir