USD34,28
EURO37,51
JPY0,230900
RUB0,357800
GBP44,84
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.928,61
BTC62.818,58
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Coinbase 9 Ekim’de Bu Altcoin’i Listeliyor: Fiyat Tepkisi Var Mı?

Coinbase 9 Ekim’de Bu Altcoin’i Listeliyor: Fiyat Tepkisi Var Mı?

Coinbase 9 Ekim'de Bu Altcoin'i Listeliyor: Fiyat Tepkisi Var Mı?
Coinbase 9 Ekim'de Bu Altcoin'i Listeliyor: Fiyat Tepkisi Var Mı?
service

Coinbase, 9 Ekim’de Solana ağında (SPL Token) io.net (IO) için destek ekleyeceğini duyurdu. Bu altcoin’in fiyatının, Coinbase’in liste haberinin ardından tepki verip vermediğini merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz.

Coinbase Listeleme Haberinin Etkisi

Coinbase, listeleme haberlerini genellikle kripto piyasasında büyük dalgalanmalara sebep olur. Ancak, IO’nun listelenmesinin etkisi sınırlı kaldı. IO fiyatı, Coinbase’in duyurusunun ardından düştüğü dipten zıpladı ve gün içinde 1,77 dolardan 1,9165 dolara yükseldi. Yazı sırasında token, günlük bazda %3,2 kayıpla 1,9 dolardan el değiştiriyordu. Bu sırada tokenin işlem hacmi %25’in üzerinde arttı. Bu da yatırımcıların ve traderların IO’ya olan ilgisindeki artışa işaret ediyor.

Coinbase 9 Ekim'de Bu Altcoin'i Listeliyor: Fiyat Tepkisi Var Mı?

io.net ve Phala Network Ortaklığı

Geçtiğimiz haftalarda, Phala Network ve io.net bir ortaklık kurduklarını duyurdular. Yeni bir anlaşmanın parçası olarak projeler, GPU bulut altyapısını kullanarak yapay zeka yeteneklerini geliştirecek. io.net’in sağladığı IO Cloud hizmeti, kullanıcıların talep üzerine yüksek performanslı GPU’lara erişmesine olanak tanıyacak. Böylece, geleneksel bulut hizmetlerine kıyasla maliyetleri %90’a varan oranda azaltacak.

Coinbase 9 Ekim'de Bu Altcoin'i Listeliyor: Fiyat Tepkisi Var Mı?

IO’nun Geleceği

İşbirliği, Phala Network’ün güçlü GPU donanımı için io.net’in bulut ağı IO Cloud’dan yararlanmasına olanak tanıyacak. Böylece, Phala’nın merkezi olmayan yapay zeka ekosisteminin erişim alanını genişletecek. IO’nun geleceği, Phala Network ile olan ortaklığının yanı sıra, Coinbase listesine eklenmesinin de etkisiyle merakla bekleniyor.

Coinbase, 9 Ekim’de Solana ağında (SPL Token) io.net (IO) için destek ekleyeceğini duyurdu. Listeleme haberinin ardından IO fiyatı düştüğü dipten zıpladı, ancak yine de genel piyasa trendinin etkisi altında kaldı. IO, Phala Network ile olan işbirliği ile yapay zeka sektöründe önemli bir rol oynamaya hazır görünüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir