USD34,23
EURO37,48
JPY0,230000
RUB0,352900
GBP44,80
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
GR. ALTIN2.872,02
BTC61.469,88
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance 12 Altcoin’de Büyük Değişiklikler Yaptı: Bakım, Airdrop, Yeni Tokenlar ve Daha Fazlası!

Binance 12 Altcoin’de Büyük Değişiklikler Yaptı: Bakım, Airdrop, Yeni Tokenlar ve Daha Fazlası!

Binance 12 Altcoin'de Büyük Değişiklikler Yaptı: Bakım, Airdrop, Yeni Tokenlar ve Daha Fazlası!
Binance 12 Altcoin'de Büyük Değişiklikler Yaptı: Bakım, Airdrop, Yeni Tokenlar ve Daha Fazlası!
service

Binance, 12 altcoin’de büyük değişiklikler yapacağını duyurdu. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, kullanıcılarını ilgilendiren önemli gelişmeler açıkladı. Tron Network (TRX) için cüzdan bakımı, bazı tokenlerin desteklenmesinin sona ermesi, yeni token listelemeleri ve airdrop duyuruları bunlardan bazıları.

Tron Network (TRX) İçin Cüzdan Bakımı

Binance, 10 Ekim 2024 tarihinde saat 10:00’da Tron Network (TRX) için bir cüzdan bakımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bu bakım sırasında Tron ağında para yatırma ve çekme işlemleri saat 09:55’ten itibaren geçici olarak askıya alınacak. Bakım yaklaşık bir saat sürecek ve bu süre zarfında Tron ağındaki token işlemleri etkilenmeyecek.

Binance 12 Altcoin'de Büyük Değişiklikler Yaptı: Bakım, Airdrop, Yeni Tokenlar ve Daha Fazlası!

Bazı Ağlarda Token Yatırma ve Çekme Seçeneği Sona Eriyor

Binance, 23 Ekim 2024 itibarıyla bazı ağlar üzerinden yapılan token yatırma ve çekme işlemlerini durduracağını açıkladı. Etkilenen tokenler arasında Beta Finance (BETA), Cream Finance (CREAM), Linear Finance (LINA), UNFI, HARD, CLV, PROS, VITE, OOKI ve IRISnet (IRIS) gibi projeler bulunuyor.

Binance 12 Altcoin'de Büyük Değişiklikler Yaptı: Bakım, Airdrop, Yeni Tokenlar ve Daha Fazlası!

Chiliz (CHZ) Sahiplerine Airdrop Müjdesi

Binance, Chiliz (CHZ) token’larını elinde bulunduran kullanıcılara özel bir airdrop düzenleyeceğini duyurdu. Her 1 CHZ karşılığında 150 adet Pepper (1000PEPPER) token dağıtılacak. Airdrop’a katılmak isteyen kullanıcılar, anlık görüntü sırasında hesaplarında minimum 100 CHZ bulundurmak zorunda. Ayrıca, marj hesaplarından transfer edilen veya kredilerden ödünç alınan tokenler airdrop’a dahil edilmeyecek.

Binance Staked SOL (BNSOL) Listelere Giriyor

Binance, 10 Ekim 2024 tarihinde platformunda yeni bir token listeleyeceğini açıkladı: Binance Staked SOL (BNSOL). Bu token, kullanıcıların Solana (SOL) staking ödüllerini alınıp satılabilir bir biçimde temsil eden bir token olacak. Kullanıcılar, BNSOL token’larını stake ederek %10’a kadar yıllık getiri (APR) elde edebilecekler.

Binance, 12 altcoin’de yaptığı değişikliklerle kripto para piyasasında önemli bir oyuncu olmaya devam ediyor. Tron Network (TRX) için cüzdan bakımı, bazı tokenlerin desteklenmesinin sona ermesi, yeni token listelemeleri ve airdrop duyuruları, kullanıcıların dikkatini çeken önemli gelişmelerdir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir