USD34,25
EURO37,53
JPY0,229900
RUB0,352900
GBP45,06
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
GR. ALTIN2.872,09
BTC60.785,68
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Altcoin, Kritik Veriler Önce Ralli Yapabilir: Analist 20% Artış Bekliyor!

3 Altcoin, Kritik Veriler Önce Ralli Yapabilir: Analist 20% Artış Bekliyor!

3 Altcoin, Kritik Veriler Önce Ralli Yapabilir: Analist 20% Artış Bekliyor!
3 Altcoin, Kritik Veriler Önce Ralli Yapabilir: Analist 20% Artış Bekliyor!
service

Kripto analisti Yashu Gola, önümüzdeki günlerde üç altcoin’de önemli yükseliş potansiyeli olduğunu belirtiyor. Sui, memecoin benimsenmesi ve teknik analizlere göre %20’lik bir ralli potansiyeline sahip. Aptos ise yükselen kama formasyonuyla bir düşüş eğilimi sergilemesine rağmen, belirli koşullar altında 10 dolar seviyesini geçebilir. Algorand ise takozun üst trend çizgisini kırıp destek seviyesini test etmesi durumunda yükseliş trendini güçlendirebilir.

SUI Fiyat Tahmini: Altcoin İçin Kartlarda %20’lik Bir Ralli Mi Var?

Sui (SUI), son yedi günde %6, son otuz günde ise %115’lik bir artış gösterdi. Bu performans, SUI’yi en iyi performans gösteren kripto paralar arasına soktu. Teknik analizlere göre, SUI dört saatlik (4H) grafiğinde bir boğa bayrağı formasyonu oluşturuyor. Bu da Ekim ayında yükselişin devam edeceğine işaret ediyor. Bu teknik kuralı SUI’nin 4H grafiğine uygulamak, yukarı yönlü hedefi mevcut altcoin fiyat seviyelerinden yaklaşık %20 artışla 2,34 dolar civarına getiriyor.

3 Altcoin, Kritik Veriler Önce Ralli Yapabilir: Analist 20% Artış Bekliyor!

APT Fiyat Tahmini: Düşüş İşaretlerinin Ortasında Yükseliş Mümkün!

Aptos (APT) grafiği, yükselen bir kama formasyonuyla işaretlenen potansiyel bir düşüş eğiliminin işaretlerini gösteriyor. Bu formasyon, genellikle yukarı yönlü momentumun zayıfladığına işaret eder ve olası bir çöküşün ipuçlarını verir. Göreceli Güç Endeksi’nde (RSI) görülen düşüş eğilimi de düşüş görünümünü destekliyor. APT, 12 Ekim’deki token kilidi açma etkinliği öncesinde spekülatif alımların etkisiyle 10,32 dolar seviyesini test edebilir. Piyasa duyarlılığının iyimser kalması ve talebin güçlü seyretmesi halinde APT, altta yatan düşüş göstergelerine rağmen geçici olarak 10 dolar seviyesini aşabilir.

ALGO Fiyat Tahmini: 5 Ekim’de ALGO’nun Fiyatı Takozun Üst Trend Çizgisinin Üzerine Çıktı

ALGO’nun fiyatı 5 Ekim’de takozun üst trend çizgisinin üzerine çıktı. Ancak destek olarak tekrar test etmek için daha aşağıya çekildi. Yeniden test, yatırımcıların kopuşun gücünü ölçmesine olanak tanır. Fiyat yeni oluşan bu desteğin üzerinde kalırsa, genellikle yükseliş eğiliminin daha güçlü bir şekilde devam edeceğine işaret eder. ALGO bu trend çizgisinden başarılı bir şekilde sıçrarsa, yükselişin tersine dönmesini sağlamlaştıracak ve Ekim ayında 0,1423 dolarlık direnç alanına doğru bir hareket için kapıyı açacaktır.

Analistlerin belirttiği gibi, bu analizler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kripto piyasası oldukça volatildir ve yatırım kararları her zaman dikkatli bir araştırma ve risk değerlendirmesi sonucunda verilmelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir