USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC63.116,40
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 500 Milyar Dolarlık Fon, Animoca Brands’a 50 Milyon Dolar Yatırım Yapıyor!

500 Milyar Dolarlık Fon, Animoca Brands’a 50 Milyon Dolar Yatırım Yapıyor!

500 Milyar Dolarlık Fon, Animoca Brands'a 50 Milyon Dolar Yatırım Yapıyor!
500 Milyar Dolarlık Fon, Animoca Brands'a 50 Milyon Dolar Yatırım Yapıyor!
service

Suudi Arabistan’ın 500 milyar dolarlık NEOM Yatırım Fonu, blockchain projelerine olan ilgisini bir kez daha gösterdi. Fon, Hong Kong merkezli Web3 lideri Animoca Brands’a 50 milyon dolar yatırım yapacağını açıkladı.

NEOM Yatırım Fonu’nun Web3’e Olan İlgi

NEOM Yatırım Fonu, Suudi Arabistan’ın egemen varlık fonu tarafından destekleniyor ve Suudi Veliaht Prensi Salman’ın yönetiminde bulunuyor. Bu yatırım, NEOM’un blockchain teknolojileri, NFT’ler ve merkezi olmayan uygulamalar gibi Web3 alanlarına duyduğu ilginin bir göstergesi. Animoca Brands, blockchain oyunları, NFT’ler ve diğer Web3 teknolojilerinde önemli bir oyuncu olarak kabul ediliyor.

500 Milyar Dolarlık Fon, Animoca Brands'a 50 Milyon Dolar Yatırım Yapıyor!

Animoca Brands’in NEOM ile İş Birliği

Bu iş birliği kapsamında, Animoca Brands, Riyad ve NEOM bölgesindeki teknoloji gelişmelerini desteklemek için Web3 kurumsal hizmet yeteneklerini geliştirmek için NEOM ile işbirliği yapacak. Projeler, yerel Web3 ekosistemini besleyecek ve Suudi Arabistan’ın dijital dönüşüm hedeflerine katkıda bulunacak.

Web3’ün Dönüştürücü Potansiyeli

NEOM Yatırım Fonu CEO’su Majid Mufti, bu ortaklıktan ve NEOM’un dijital altyapı gelişimini desteklemedeki rolünden duyduğu heyecanı dile getirdi. Mufti, Web3 ve blockchain teknolojilerinin küresel ölçekte dönüştürücü potansiyelinin altını çizdi ve bunun NEOM’un teknoloji altyapısı için önemini vurguladı.

Büyüyen Web3 Ekosistemi

Animoca Brands’in kurucu ortağı ve icra kurulu başkanı Yat Siu, NEOM ile işbirliği yapmaktan ve NEOM’dan yatırım almaktan heyecan duyduğunu ifade etti. Siu, NEOM’un vizyonunun çığır açan niteliğine ve büyüyen Web3 ekosistemine dikkat çekti.

Bu ortaklık, Suudi Arabistan’ın Vizyon 2030 planının daha geniş bağlamıyla da uyumlu ve ülkede inovasyon ve dijital dönüşümü teşvik etmeyi amaçlıyor. Animoca Brands ile NEOM arasında yapılan bu yatırım, Blockchain ve Web3 teknolojisinin geliştirilmesi ve benimsenmesini katalize etme potansiyeline sahip.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir