USD34,29
EURO37,50
JPY0,230500
RUB0,357400
GBP44,82
EURO/USD1,09
BIST8.960,61
GR. ALTIN2.918,39
BTC61.491,95
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Usta Analist: 2 Meme Coin Patlarken Bu Altcoin Çökecek!

Usta Analist: 2 Meme Coin Patlarken Bu Altcoin Çökecek!

Usta Analist: 2 Meme Coin Patlarken Bu Altcoin Çökecek!
Usta Analist: 2 Meme Coin Patlarken Bu Altcoin Çökecek!
service

Kripto para piyasası son zamanlarda yükseliş ivmesini koruyamayınca gerilemeye başladı. Lider kripto Bitcoin yeniden 62 bin doların altına düşerken, altcoin piyasası da istisnalar dışında kırmızı bölgede ilerliyor. Ancak, geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, bir Dogecoin rakibi meme coin için güçlü bir çıkış bekliyor. Analist, ayrıca kısa süreli de olsa başka bir meme coin’in yükseleceğini öngörüyor. Diğer taraftan son zamanlarda popüler olan bir altcoin’in ise düşüş yörüngesinde olduğunu söylüyor.

Analist: dogwifhat (WIF) Yükseliyor!

Analist, Solana (SOL) tabanlı meme coin olan dogwifhat (WIF)’in 2,845 dolar aralığının üzerine çıkmayı başarırsa, 3,50 dolara doğru yükselebileceğini söylüyor. Ancak mevcut fiyatlarda alım yapmaktan kaçınmak gerektiğini belirtiyor. dogwifhat (WIF) şu anda günlük bazda %5,65 düşüşle 2,36 dolardan işlem görüyor, ancak geçtiğimiz hafta yaklaşık %4 artış gösterdi.

Usta Analist: 2 Meme Coin Patlarken Bu Altcoin Çökecek!

Popcat (POPCAT) Meme Coin’i Kısa Süreli Bir Patlama Yaşayabilir

Analist, meme coin Popcat (POPCAT)’in kısa bir fiyat artışına tanık olacağını tahmin ediyor. Popcat (POPCAT) 2 dolara kadar yükselebilir, ancak daha sonra düşüş yaşayacağı düşünülüyor. Analist, mevcut fiyatlarda Popcat (POPCAT) alımını önermiyor ve bir geri çekilme beklemenin daha iyi olacağını söylüyor. Popcat (POPCAT) şu anda 1,16 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde yaklaşık %6 düşüş yaşasa da haftalık grafiğinde %20’den fazla artış gösterdi.

Analist: Bittensor (TAO) Düşüşe Gidebilir

Analist, makine öğrenimi pazarı Bittensor’un (TAO) uzun vadede güçlü görünmesine rağmen bir geri çekilmeye doğru gidebileceğini düşünüyor. TAO, şu anda AI (yapay zeka) alanında lider olsa da, enflasyonla ilgili endişeler nedeniyle bir düşüş yaşayabileceği tahmin ediliyor. TAO şu anda günlük bazda %9’dan fazla düşüşle 579 dolardan işlem görüyor, ancak haftalık grafiğinde yaklaşık %10 yükseliş gösterdi.

Kripto para piyasası dalgalanmaya devam ederken, yatırımcılar meme coin’lerde ve altcoin’lerde dikkatli hareket etmeli ve uzman görüşlerine dikkat etmelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir