USD34,30
EURO37,53
JPY0,230800
RUB0,357300
GBP44,84
EURO/USD1,09
BIST9.042,35
GR. ALTIN2.908,03
BTC60.888,41
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Altcoin, Kritik Veriler Öncesinde %20’ye Kadar Ralli Yapabilir!

3 Altcoin, Kritik Veriler Öncesinde %20’ye Kadar Ralli Yapabilir!

3 Altcoin, Kritik Veriler Öncesinde 'ye Kadar Ralli Yapabilir!
3 Altcoin, Kritik Veriler Öncesinde %20'ye Kadar Ralli Yapabilir!
service

Kripto analistleri, önemli verilerin açıklanmasından önce Sui, Aptos ve Algorand (ALGO) gibi üç altcoin’in dikkat çekici fiyat hareketleri gösterebileceğini tahmin ediyor. Bu altcoin’ler, piyasadaki güncel gelişmelerden ve teknik göstergelerden etkilenerek yatırımcıların dikkatini çekiyor.

SUI Fiyat Tahmini: Altcoin İçin %20’lik Bir Ralli mi Var?

Sui (SUI), son yedi günde %6 ve son otuz günde %115 oranında yükselerek dikkat çekti. Bu performans, kripto piyasasının genel olarak aynı dönemde %1,5 ve %15 getiri sağlamasının üzerinde. Teknik göstergeler de SUI’nin yükseliş trendinde olduğunu gösteriyor. Dört saatlik (4H) grafiğinde görünen boğa bayrağı formasyonu, Ekim ayında yükselişin devam edebileceğine işaret ediyor. Analist Yashu Gola, bu teknik kuralı dikkate alarak SUI fiyatının mevcut seviyelerinden yaklaşık %20 artışla 2,34 dolara çıkabileceğini tahmin ediyor.

3 Altcoin, Kritik Veriler Öncesinde 'ye Kadar Ralli Yapabilir!

APT Fiyat Tahmini: Düşüş İşaretlerinin Ortasında Yükseliş Mümkün mü?

Aptos (APT) için mevcut grafik, potansiyel bir düşüş eğilimini gösteriyor. Yükselen kama formasyonu, genellikle yukarı yönlü momentumun zayıfladığına işaret eder. Göreceli Güç Endeksi’nde (RSI) görülen düşüş eğilimi de bu görüşü destekliyor. APT, kama aralığı içinde düşüş trendine girerse, 7,36-6,66 dolar bölgesine doğru düşebilir. Ancak, token kilidi açma etkinliği öncesinde spekülatif alımların etkisiyle fiyat 10,32 dolar seviyesini test edebilir.

ALGO Fiyat Tahmini: Altcoin İçin Kritik Bir Aşama

Algorand (ALGO), 5 Ekim’de takozun üst trend çizgisinin üzerine çıktı ancak daha sonra destek olarak tekrar test etmek için daha aşağı çekildi. Bu yeniden test, yatırımcılar için kritik bir aşama. Fiyat, yeni oluşan desteğin üzerinde kalırsa, yükseliş eğiliminin devam edeceğine işaret ediyor. Başarılı bir şekilde sıçrarsa, Ekim ayında 0,1423 dolarlık direnç alanına doğru bir hareket için kapıyı açabilir.

Analistlerin belirttiği gibi, bu tahminler sadece spekülasyonlardır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmak ve piyasadaki riskleri dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir