USD34,10
EURO38,13
JPY0,239100
RUB0,367500
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.996,34
GR. ALTIN2.859,59
BTC63.539,76
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. GROWTECH. ANTALYA: 125 Ülkeden Ziyaretçi Bekleniyor

GROWTECH. ANTALYA: 125 Ülkeden Ziyaretçi Bekleniyor

GROWTECH. ANTALYA: 125 Ülkeden Ziyaretçi Bekleniyor
GROWTECH. ANTALYA: 125 Ülkeden Ziyaretçi Bekleniyor
service

Dünyanın önde gelen tarım sektörü liderlerini bir araya getiren GROWTECH. ANTALYA, 23. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bu yıl 20-23 Kasım tarihlerinde Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuar, küresel tarımın en önemli buluşma noktalarından biri olmaya devam ediyor.

GROWTECH. ANTALYA: Küresel Tarımın Buluşma Noktası

GROWTECH. ANTALYA fuarı, sektördeki ulusal ve uluslararası firmaları bir araya getirerek örtü altı tarım sektörünün başarısını her yıl daha da ileriye taşıyor. Bu yıl, geçtiğimiz yıllara oranla yabancı katılımcı sayısında rekor seviyelere ulaşılmış. Katılımcıların %40’ı yurt dışından geliyor ve 125’ten fazla ülkeden ziyaretçi ağırlanması bekleniyor.

GROWTECH. ANTALYA: 125 Ülkeden Ziyaretçi Bekleniyor

Dünyanın Önde Gelen Ülkelerinin Pavilyonlarıyla Büyüyen GROWTECH. ANTALYA

Sektördeki 23 yıllık deneyimiyle GROWTECH. ANTALYA, tarım sektörü profesyonellerinin en gözde buluşması olmaya devam ediyor. Bu yıl, 60 bin metrekare alanda gerçekleşecek fuarda, uluslararası firmalara ayrılan bölüm de en yüksek seviyeye ulaşmış.

GROWTECH. ANTALYA: 125 Ülkeden Ziyaretçi Bekleniyor

Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Odaklı GROWTECH. ANTALYA

GROWTECH. ANTALYA, sürdürülebilirlik ve inovasyon kavramlarına odaklanarak sektörün geleceğine yön vermeye devam ediyor. Fuar, ürün ve hizmetlerin sergilenmesinin ötesine geçerek, uluslararası konferanslar ve “ATSO GROWTECH Tarım İnovasyon Ödülleri” gibi etkinliklerle fuarcılık sektörüne de yenilikçi bir perspektif kazandırmayı amaçlıyor.

GROWTECH. ANTALYA, tarım sektöründe inovasyonu ve sürdürülebilirliği güçlendiren bir platform olarak, bu yıl da yeni iş birlikleri ve uluslararası temsil fırsatları sunmaya devam edecek. 125’ten fazla ülkeden ziyaretçinin katılacağı fuar, küresel tarım sektörünün geleceğine yön veren bir etkinlik olmaya devam edecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir