USD34,21
EURO37,52
JPY0,231700
RUB0,354200
GBP44,86
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
GR. ALTIN2.889,42
BTC60.515,91
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Kripto Piyasası Baskı Altında! 60 Bin Dolar Desteği Korunursa ‘Uptober’ Rallisi Mümkün Mü?

Kripto Piyasası Baskı Altında! 60 Bin Dolar Desteği Korunursa ‘Uptober’ Rallisi Mümkün Mü?

Kripto Piyasası Baskı Altında! 60 Bin Dolar Desteği Korunursa 'Uptober' Rallisi Mümkün Mü?
Kripto Piyasası Baskı Altında! 60 Bin Dolar Desteği Korunursa 'Uptober' Rallisi Mümkün Mü?
service

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) enflasyon mücadelesinin sonlanmadığına dair işaretler vermesiyle kripto piyasası baskı altında. Bitcoin ve Ethereum’da satış baskıları artarken, bazı analistler 60 bin dolar desteğinin korunması durumunda ‘Uptober’ rallisinin gerçekleşebileceğini söylüyor.

ABD Borsaları Yükselirken Kripto Piyasası Baskı Altında

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) enflasyon mücadelesinin sonlanmadığına dair işaretler vermesiyle kripto piyasası baskı altında. Bitcoin ve Ethereum’da satış baskıları artarken, bazı analistler 60 bin dolar desteğinin korunması durumunda ‘Uptober’ rallisinin gerçekleşebileceğini söylüyor. Bu baskı, ABD borsalarında yaşanan yükselişle zıtlık oluşturuyor.

Kripto Piyasası Baskı Altında! 60 Bin Dolar Desteği Korunursa 'Uptober' Rallisi Mümkün Mü?

Kritik Veriler ve Yıl Sonu Beklentileri

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) verileriyle birlikte büyük bankaların bilançoları, ABD ekonomisinin gücünü değerlendirmek için kritik öneme sahip. Bu veriler, Fed’in faiz kararları üzerinde etkili olacak ve piyasalardaki dalgalanmaları etkileyecek.

Kripto Piyasası Baskısı ve ‘Uptober’ Rallisi

QCP Capital analistleri, ABD hisse senetleri endekslerinde yaşanan yükselişe rağmen kripto piyasasında aynı iyimserliğin görülmediğini belirtiyor. Bitcoin’in 60 bin dolar desteğinin korunması durumunda ‘Uptober’ rallisinin gerçekleşebileceğine inanıyorlar.

Analistler, ABD ekonomisinde yavaşlayan enflasyon ve istihdam piyasasındaki canlılığın yatırımcıları daha temkinli hareket etmeye yönlendirebileceğini söylüyor. Piyasalar, bu kritik dönemdeki verilerden çıkacak sonuçlara göre şekillenecek. ‘Uptober’ rallisi, Bitcoin’in 60 bin dolar desteğini korumasına bağlı görünüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir