USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.245,39
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Balinalar Meme Coin’leri Terk Ediyor: SHIB Momentum Kaybederken, POPCAT ve SPX Yükseliyor

Balinalar Meme Coin’leri Terk Ediyor: SHIB Momentum Kaybederken, POPCAT ve SPX Yükseliyor

Balinalar Meme Coin'leri Terk Ediyor: SHIB Momentum Kaybederken, POPCAT ve SPX Yükseliyor
Balinalar Meme Coin'leri Terk Ediyor: SHIB Momentum Kaybederken, POPCAT ve SPX Yükseliyor
service

Meme coin piyasası, Bitcoin ve Ethereum fiyatlarındaki düşüşle birlikte önemli oranda geriledi. Popüler meme coinler, yüzde 2 ile 5 arasında değer kaybederek haftalık kazançlarının bir kısmını eritti. Son bir haftadır yükseliş trendini sürdüren POPCAT (SOL) ve Shiba Inu yatırımcının ilgisini kaybeden altcoinler arasında yer aldı. Özellikle Popcat düşen piyasa hissiyatının yanında balinaların token satma işlemlerinin baskısı altında düşüyor.

Popcat (SOL) Balinaları SPX ve GIGA Alıyor!

Geçtiğimiz son 24 saate daha önce Popcat ile 3,37 milyon dolar kazanan akıllı bir balina 1,16 milyon dolardan 3,13 milyon POPCAT tokenı sattı. Aynı balina daha önce POPCAT coinden 1,47 milyon kazanmıştı. Balina bu işlemin ardından Ethereum üzerinden 6,56 milyon dolar değerinde SPX satın aldı. Bir diğer balina ise GIGA token alarak 1,45 milyon dolar harcadı. Solana ağında işlem gören meme coin GIGA, son bir ayda yükselen meme paralardan biri oldu. SPX coin ise son dönemde balinaların odağında olan meme coinler arasında yer alıyor. Son 24 saate içinde balinalar arasında 6,15 milyonluk SPX alımı gerçekleşti. Son bir ayda hızla büyüyen meme coinlerden olan SPX günlük yüzde 2’nin üzerinde yükseldi.

Balinalar Meme Coin'leri Terk Ediyor: SHIB Momentum Kaybederken, POPCAT ve SPX Yükseliyor

SHIB Fiyatı Düşerken Balina Aktiviteleri Yükseliyor

Ağ aktivitesi düşen ve momentum kaybeden Shiba Inu, IntoTheBlock verilerine göre balina işlemlerinde önemli artışlar yaşadı. Geçtiğimiz hafta başından bu yana balina hacmi 1,39 trilyon SHIB olurken balina işlemleri 7 Ekim’de yüzde 66 artış gösterdi. Balina aktivitelerinde hızlı artış, satış baskısı yükselten bir etki yaptı. Ancak uzun vadeli Shiba Inu sahiplerinin çoğunluğunun kârda olduğu görülüyor. SHIB fiyatı 0,0000171 dolardan işlem görüyor ve son bir günde yüzde 2’lik bir değer kaybı yaşadı. Aynı zamanda geçtiğimi  24 saate SHIB yakma işlemleri de yüzde 15 geriledi. Teknik grafikte MACD göstergesini sinyal çizgisi yukarı yönlü keserek düşüş trendinin güçlenebileceğini işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) ise nötr bölgede 54 seviyesinde yer alıyor.

Balinalar Meme Coin'leri Terk Ediyor: SHIB Momentum Kaybederken, POPCAT ve SPX Yükseliyor

Meme coin piyasası, balinaların hareketleriyle dalgalanmaya devam ediyor. SHIB gibi bazı coinler momentumunu kaybederken, POPCAT ve SPX gibi diğer coinler ise yükselişe geçiyor. Yatırımcıların, piyasayı yakından takip ederek dikkatli hareket etmeleri önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir