USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.846,64
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin %145 Ralliye Hazırlıkta: SUI ATH’yi Zorluyor mu?

Bitcoin %145 Ralliye Hazırlıkta: SUI ATH’yi Zorluyor mu?

Bitcoin 5 Ralliye Hazırlıkta: SUI ATH'yi Zorluyor mu?
Bitcoin %145 Ralliye Hazırlıkta: SUI ATH'yi Zorluyor mu?
service

8 Ekim Salı günü kripto para piyasası Bitcoin’in gerilemesi ile düşüş gösteriyor. Haftaya olumlu bir seyirle başlamasına rağmen son 24 saate düşen kripto paralar arasında SUI önemli bir yükseliş sergileyerek tüm zamanların en yüksek seviyesini test etmeye hazırlanıyor. Bitcoin fiyatına dair analist görüşleri ise önemli bir rallinin başlangıcını gösteriyor.

Bitcoin Altın Haç ile Yüzde 145’lik Artışa mı Hazırlanıyor?

Bitcoin fiyatı güncel olarak 62,395 dolardan işlem görüyor. Geçtiğimiz işlem gününde 64,413 dolar seviyesini test eden BTC, 65 bin dolara ulaşamamış olsa da analist tahminleri lider kripto paranın önümüzdeki süreçte yükselişi sürdüreceğini düşünüyor. Titan of Crypto (@Washigorira) son paylaşımlarından birinde haftalık altın haç grafik modelini yakaladığını ifade etti. Altın haç bir kripto parada alım satım sinyali olarak ele alınır ve yükseliş formasyonudur. Kaynak: Titan of Crypto – X Bitcoin’in mevcut fiyat hareketinin geçen yıl bu zamanlardakine çok benzediğini açıklayan analist, sahte bir ölüm haçının ardından yüzde 145’lik bir ralliyi tetikleyen bir altın haç oluştuğunu ifade etti. Ichimoku Bulutu göstergesi ile bunu destekleyen analist, altın haçların kripto paralar için oldukça önemli olduğunu ifade etti.

Bitcoin 5 Ralliye Hazırlıkta: SUI ATH'yi Zorluyor mu?

SUI ATH’yi Geçmeden Yeni Bir Düzeltme Yaşayabilir mi?

SUI blok zinciri geçtiğimiz 24 saate işlem sayısı ile Solana’yı geride bıraktı. Toplam işlemde 58 milyonluk etkileyici bir işlem hacmine ulaşarak önemli bir ivme kazandı. Son yükselişinin ardında ise altcoinin Bybit Laounchpool’une dahil edilmesi olduğu düşünülüyor. Bybit ilk yerel tokeni olarak SUI coini desteklemesi benimsenme oranını yükselti. Ayrıca DefilLama verilerine göre SUI Network’un Toplam Kilitli Değer’inin (TVL) 1 milyar doların üzerinde olması da fiyat üzerinde olumlu bir etki yaptı. Son bir aydır yükseliş içinde olan SUI, 2 doların üzerinde işlem görüyor. Son bir ayda yüzde 130 artış gösteren altcoin, lansmandan bu yana hızlı büyüyerek en iyi 10 DeFi blok zincirinden biri oldu. Son 24 saate yüzde 4’ün üzerinde artış gören altcoin, Bitcoin’in yükselişi ile önemli bir sıçrama gerçekleştirebilir. Geçtiğimiz hafta 2,13 doları test eden ve tüm zamanların en yüksek seviyesi 2,16 dolardı. Zincir içi analiz firması Coinglass verilerine göre SUI yatırımcılarının özellikle Binance üzerinde yüzde 71’i kısa pozisyonları elinde tutuyor. Binance’deki uzun pozisyonların oranı ise yüzde 29 olarak açıklandı. Kısa pozisyonlarda bir çıkış SUI fiyatı aşağıya çekebilir. Satış baskısının artması hâlinde ise SUI fiyatında bir geri çekilme yaşanabilir.

SUI’nin Güncel Durumu

Güncel olarak 2,03 dolardan işlem gören SUI’nin işlem hacmi son bir günde yüzde 85 yükseldi. Teknik grafiğinde Bollinger Bantları genişleyen bir aralıkta işlem görüyor ve bu fiyat oynaklığının devam edebileceğini işaret ediyor. Fiyat kısa 50 EMA ile uzun 200 EMA üzerinde yükselişini sürdürüyor. Ayrıca günlük mumlar Ichimoku Bulutu’nun üzerinde yer alıyor ve Chikou aralığı 2,019 seviyesinde fiyat ile aynı bölgede bulunuyor. Fiyat bu seviyenin üzerinde tutunabilirse yükseliş trendini sürdürebilir ve tüm zamanların en yüksek seviyesini geçerek 2,25 doları yeniden test edebilir. Son olarak SUI, Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım bölgesi olan 74 bölgesinde yer alıyor. 70 seviyesinin üzerinde yer alması yakın bir gelecekte fiyat düzeltmesi yaşanabileceği ihtimalini güçlendirir. Takip edilmesi gereken önemli direnç noktası ise 2,16 dolar olacaktır.

Bitcoin’in %145’lik bir ralliye hazırlanıp hazırlanmadığı henüz kesinleşmemiş olsa da, SUI’nin ATH’yi zorladığı bir gerçek. Hem Bitcoin hem de SUI’nin geleceği için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir