USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.771,55
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Donald Trump Bağlantılı Altcoin Projesi: Aave’de Devrim mi Yaratacak?

Donald Trump Bağlantılı Altcoin Projesi: Aave’de Devrim mi Yaratacak?

Donald Trump Bağlantılı Altcoin Projesi: Aave'de Devrim mi Yaratacak?
Donald Trump Bağlantılı Altcoin Projesi: Aave'de Devrim mi Yaratacak?
service

Donald Trump bağlantılı World Liberty Financial, Ethereum main-net’te Aave (AAVE) V3’ü kullanarak başlatmayı resmen teklif etti. Bu hamle, Donald Trump’ın kripto dünyasında büyük ölçüde memnuniyetle karşılanan bir sima haline gelmesi ve DeFi’nin popülerliğini artırması nedeniyle dikkat çekiyor.

Aave ve World Liberty Financial Ortaklığı

Aave, sınıfının en iyisi borç verme ve borç alma protokolü olarak kabul ediliyor. World Liberty Financial, “birinci sınıf güvenlik uygulamaları ve güçlü bir geçmişe sahip” olması nedeniyle Aave’yi seçtiğini belirtti. Bu ortaklık, kullanıcıların ETH, WBTC, USDC ve USDT tokenlerini ödünç almalarına veya ödünç vermelerine olanak tanıyacak.

Donald Trump Bağlantılı Altcoin Projesi: Aave'de Devrim mi Yaratacak?

World Liberty Financial: DeFi’ye Yeni Bir Kitle Mi Kazandıracak?

World Liberty Financial, akredite yatırımcılara devredilemez bir yönetişim tokeni olan WLFI satacağını duyurdu. Token’ın dağıtımı %63 halka, %17 kullanıcı ödülleri için ve %20 ekip tazminatı için olacak. Aave entegrasyonu başarılı olursa, ekip Scroll Ethereum Layer 2’ye genişlemeyi planlıyor.

Donald Trump Bağlantılı Proje: Umutlu Beklentiler mi, Yoksa Abartılı Bir İddia mı?

World Liberty Financial’ın DeFi ekosistemine yeni kitleler kazandırma potansiyeli olduğu düşünülüyor. Ancak bazı uzmanlar, projenin DeFi’ye sınırlı bir etkisi olacağını ve büyük DeFi protokollerinin halihazırda 57 milyar doların üzerinde stake edilmiş olmasına rağmen, kullanıcı eksikliğinden muzdarip olduğunu belirtiyor.

Donald Trump bağlantılı World Liberty Financial, Aave V3 ile ortaklık kurarak DeFi ekosisteminde yeni bir dönem başlatabilir. Ancak, projenin başarılı olup olmayacağı ve DeFi ekosistemine gerçek bir katkı sağlayıp sağlayamayacağı zaman gösterecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir