USD34,30
EURO37,52
JPY0,231100
RUB0,355300
GBP44,80
EURO/USD1,09
BIST9.013,51
GR. ALTIN2.914,15
BTC60.748,06
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Usta Analistten Kritik 4 Kripto Para Tahmini: Bitcoin’de Büyük Hareket Bekleniyor

Usta Analistten Kritik 4 Kripto Para Tahmini: Bitcoin’de Büyük Hareket Bekleniyor

Usta Analistten Kritik 4 Kripto Para Tahmini: Bitcoin'de Büyük Hareket Bekleniyor
Usta Analistten Kritik 4 Kripto Para Tahmini: Bitcoin'de Büyük Hareket Bekleniyor
service

Kripto para piyasası yeni bir ivme kazanmak için mücadele ediyor. Lider kripto Bitcoin 60 bin dolara kadar geriledi. Altcoin piyasasında ise istisnalar dışında Bitcoin ile benzer bir görünüm hakim. Bu ortamda geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, Bitcoin’in potansiyel büyük bir koşuya hazırlandığını söylüyor. Analist ayrıca, Aptos için umutlu konuşuyor. Bunların yanında analist SUI ve EIGEN için görünümünü güncelliyor.

Bitcoin’de Büyük Hareket Bekleniyor

Analist, Bitcoin için yukarı yönlü güçlü bir hamle bekliyor! Bitcoin 65 bin doların üzerine uzanan yolculuğunun ardından 60 bin dolarlı seviyelere geriledi. Lider kripto para daha sonra kayıplarının bir kısmını telafi etse de bu uzun süreli olamadı. Bununla birlikte, Altcoin Sherpa takma adlı analist Bitcoin üzerinde yükseliş eğilimi gösteriyor. Analist, günlük grafikte 25 dönemlik, 55 dönemlik, 100 dönemlik ve 200 dönemlik üstel hareketli ortalamaların yakınsamasının da gösterdiği üzere Bitcoin’in “son derece sıkı” bir fiyat sıkışması yaşadığını söylüyor. Bu bağlamda Altcoin Sherpa, “Büyük bir hareket geliyor. Muhtemelen yukarı yönlü.” diyor. Bu arada, Bitcoin yazı sırasında 60.128 dolardan işlem görüyordu. Kripto para günlük grafiğinde de haftalık bazda da kırmızı bölgeye kaydı.

Usta Analistten Kritik 4 Kripto Para Tahmini: Bitcoin'de Büyük Hareket Bekleniyor

Aptos İçin Umutlu Görünüm

Analist 1. katman Blockchain Aptos’u (APT) da masaya yatırıyor. Altcoin Sherpa, kripto para için “APT: Bunun uzun vadede nasıl olduğundan emin değilim ama kısa vadede kesinlikle çok güçlü görünüyor. Muhtemelen üzerinde oturup 10+ dolara çıkmasını bekleyeceğiniz iyi bir spot işlem olabilir. İyi bir kripto para.” diyor. Bu arada, Aptos, son 30 günde yaklaşık %28 artışla, yazım sırasında 7,98 dolardan işlem görüyordu.

Sui ve Eigenlayer İçin Değerlendirmeler

Analist daha sonra katman-1 altcoin Sui’ye (SUI) bakıyor. Altcoin Sherpa’ya göre Sui, geçtiğimiz birkaç hafta içinde “çılgın” bir fiyat performansına tanık oldu. Bununla birlikte analist, Sui arzının gelecekte artacağını söylüyor. Bu nedenle analist, “Bunun harika bir alım satım olması mümkün. Ancak, kilitleri açtığında en iyi tutuş olmayabilir.” diyor. Bu arada Sui, son 30 gün içinde %93’ün üzerinde artış gösterdi. Kripto para yazı sırasında 1,78 dolardan işlem görüyordu. Son olarak analist Ethereum yeniden oluşturma protokolü Eigenlayer’i (EIGEN) ele alıyor. Altcoin Sherpa, nispeten yeni olan altcoin’in bir dönüm noktasında olduğunu söylüyor. Bu bağlamda analist, “Bence gerçek molayı beklemek ve daha sonra trene atlamak daha iyi. Bunun gerçekten sürdürülebilir bir ivmeye sahip olup olmadığını göreceğiz.” diyor. Bu arada, kripto para yazı sırasında 3,60 dolardan işlem görüyordu.

Usta analist Bitcoin’in potansiyel büyük bir koşuya hazırlandığını söylüyor. Analist ayrıca, Aptos için umutlu konuşuyor. Bunların yanında analist SUI ve EIGEN için görünümünü güncelliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir