USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.545,32
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin İçin 14 Günlük Süre: CryptoQuant CEO’su Uyarıyor!

Bitcoin İçin 14 Günlük Süre: CryptoQuant CEO’su Uyarıyor!

Bitcoin İçin 14 Günlük Süre: CryptoQuant CEO'su Uyarıyor!
Bitcoin İçin 14 Günlük Süre: CryptoQuant CEO'su Uyarıyor!
service

Kripto para piyasası dalgalanmaya devam ederken, Bitcoin için süre daralıyor. Endişe verici TÜFE verileri ve yeni yasal zorluklar Bitcoin’in boğa piyasasını bir kez daha engelledi. CryptoQuant’ın kurucusuna göre, belirsizlik içinde iki hafta daha geçirirse, BTC’nin performansı daha önce hiç görülmemiş bir durumla sonuçlanabilir.

Bitcoin İçin 14 Günlük Süre!

Lider kripto Bitcoin (BTC), halving yıllarında şimdiye kadarki en uzun yatay evresini puanlama yolunda ilerliyor. Bugünden itibaren, önceki halving’lerden sonraki modeli takip etmek için sadece 14 günü kaldı. Tarih tekerrür ederse, CryptoQuant’ın kurucusu ve CEO’su Ki Young Ju’nun gösterdiği gibi, Bitcoin’in hızla yükselmeye başlaması için sadece iki haftası kaldı.

Bitcoin İçin 14 Günlük Süre: CryptoQuant CEO'su Uyarıyor!

Halving: Bitcoin İçin En Güçlü Makro Parasal Katalizör

Bitcoin (BTC) halving’i, yeni BTC ihracının %50 oranında azalmasına işaret eden periyodik bir olaydır. Metrik, 2024 yılında blok başına 6,25 Bitcoin’den (BTC) blok başına 3.125 Bitcoin’e (BTC) düştü. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Bitcoin (BTC) halving olayları her dört yılda bir gerçekleşir. Önceki halving olayları 2012, 2016 ve 2020 yıllarında gerçekleşti. Tipik olarak, bu etkinlikler varlığı programlanabilir şekilde daha kıt hale getirir. Bu yüzden, Bitcoin (BTC) fiyatı için en güçlü makro parasal katalizör olarak kabul görür. Önceki döngülerde, BTC halving olaylarını takip eden yıllarda tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirliyordu.

Bitcoin İçin 14 Günlük Süre: CryptoQuant CEO'su Uyarıyor!

BTC 15.000 Dolara mı Gidiyor, Yoksa ‘Büyük Yükseliş’ mi Geliyor?

Mevcut durumda Bitcoinciler grafikler konusunda anlaşamıyor. Ancak bu kez tablo farklı bir görünüme sahip. Bitcoin (BTC) çok uzun süre yatay seyrediyor. Bu da boğalar için endişe verici. Böyle bir zayıflığı efsane analist Peter Brandt de tespit etti. Analist, göstergeleri %75’lik bir çöküş için olası bir sinyal olarak yorumluyor. Bu korkutucu tahminin gerçekleşmesi halinde Bitcoin’in, FTX çöküşünden sonra olduğundan daha düşük olan 15.000 dolara düşmesi mümkün. Aynı zamanda, trader ve yatırımcı Charles Edwards, mevcut kurulumun Bitcoin (BTC) 2021’in en yüksek seviyesi olan 69.000 dolara doğru yükselmeye başlamadan hemen önce 2020’dekine çok benzediğini belirtiyor.

Bitcoin İçin 14 Günlük Süre: CryptoQuant CEO'su Uyarıyor!

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju’nun uyarısına göre, Bitcoin için önümüzdeki 14 gün kritik önem taşıyor. Eğer bu süre içinde yükseliş trendi başlamazsa, Bitcoin’in performansı tarihinin en uzun yatay seyir dönemini görmesiyle sonuçlanabilir. Bu durum, Bitcoin’in geleceği için endişe yaratıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir