USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.751,76
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Altın Fiyatlarında %10 Düşüş Beklentisi! Uzman Hikmet Baydar: ‘Kalıcı Düşüş Olabilir!’

Altın Fiyatlarında %10 Düşüş Beklentisi! Uzman Hikmet Baydar: ‘Kalıcı Düşüş Olabilir!’

Altın Fiyatlarında Düşüş Beklentisi! Uzman Hikmet Baydar: 'Kalıcı Düşüş Olabilir!'
Altın Fiyatlarında %10 Düşüş Beklentisi! Uzman Hikmet Baydar: 'Kalıcı Düşüş Olabilir!'
service

Gram altın fiyatları son haftalarda önemli bir düşüş yaşadı. Uzmanlar, altının ivmesinin aşağı yönlü olduğunu ve kalıcı bir düşüş ihtimalinin arttığını belirtiyor. Ünlü ekonomist Hikmet Baydar, piyasaların geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaparak yatırımcıları uyardı.

Altın Fiyatlarında Düşüş Trendi

Gram altın fiyatları son haftalarda düşüş trendine girdi. Bu düşüşün temel sebepleri arasında ABD Merkez Bankası’nın faiz artırımları, doların güçlenmesi ve küresel ekonomideki belirsizliklerin artması yer alıyor. Uzmanlar, altın fiyatlarının düşüş eğiliminin devam edebileceğini ve %10’a varan düşüşler olabileceğini belirtiyor.

Altın Fiyatlarında Düşüş Beklentisi! Uzman Hikmet Baydar: 'Kalıcı Düşüş Olabilir!'

Uzman Yorumu: Hikmet Baydar

Ünlü ekonomist Hikmet Baydar, altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olabileceği konusunda uyarıda bulundu. Baydar, ‘Altın fiyatlarının düşüş trendinin devam etmesi muhtemel. Yatırımcıların dikkatli olması ve riskleri iyi değerlendirmesi gerekiyor.’ dedi.

Piyasalarda Beklentiler

Uzmanlar, piyasalarda volatilitenin devam edebileceğini ve yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini belirtiyor. Doların güçlenmesi, küresel ekonomideki belirsizliklerin artması ve faiz artırımları piyasaları etkilemeye devam edecek. Yatırımcılar, portföylerini çeşitlendirmeli ve riskleri yönetmelidir.

Gram altın fiyatları, son haftalarda yaşanan düşüşle birlikte yatırımcıların dikkatini çekti. Uzmanlar, altının düşüş eğiliminin devam edebileceğini ve kalıcı bir düşüş ihtimalinin arttığını belirtiyor. Yatırımcılar, uzman görüşlerini dikkate alarak yatırım kararlarını vermeli ve riskleri iyi değerlendirmelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir