USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.590,52
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Elon Musk’ın Robotaxi’sinde Shiba Inu: DOGE Fiyatı %7 Atladı!

Elon Musk’ın Robotaxi’sinde Shiba Inu: DOGE Fiyatı %7 Atladı!

Elon Musk'ın Robotaxi'sinde Shiba Inu: DOGE Fiyatı %7 Atladı!
Elon Musk'ın Robotaxi'sinde Shiba Inu: DOGE Fiyatı %7 Atladı!
service

Tesla CEO’su Elon Musk, yeni tanıtılan Robotaxi ürünü için hazırlanan reklam içeriğinde Shiba Inu köpeğini kullanarak Dogecoin topluluğunu yeniden heyecanlandırdı. Canlı sunum sırasında aracın ön koltuğunda oturan Shiba cinsi köpek, Dogecoin topluluğunda coşkuya neden oldu.

Robotaxi Tanıtımında Shiba Inu Kullanımı

Tesla müşterileri için düzenlenen “We, Robot” partisinde Musk, tamamen otonom bir Robotaxi prototipini sergiledi. Reklam video görüntüsünde, aracın ön koltuğunda oturan bir Shiba Inu köpeği dikkat çekti. Bu görsel unsur, meme temalı bir kripto para olan Dogecoin’in kökeniyle güçlü bir bağ kurdu.

Elon Musk'ın Robotaxi'sinde Shiba Inu: DOGE Fiyatı %7 Atladı!

Dogecoin Son Durum

Memecoin pazarında Dogecoin, kısa vadeli yatırımcılar arasında lider konumda. On-chain analiz firması IntoTheBlock’a göre, Dogecoin, Shiba Inu ve Pepe gibi rakiplerine kıyasla çok daha yüksek işlem hacimleri görüyor. Son bir hafta içinde Dogecoin, 110.000’den fazla aktif yatırımcıyı bünyesine kattı. “Kısa vadeli yatırımcı faaliyeti, memecoinlerde önemli bir rol oynuyor ve DOGE bu alanda önde gidiyor.” – IntoTheBlock

Elon Musk'ın Robotaxi'sinde Shiba Inu: DOGE Fiyatı %7 Atladı!

Musk’ın kripto paralara yönelik duruşu, çeşitli piyasalarda etkili oldu. Robotaxi tanıtımıyla birlikte, Musk’ın 50’den fazla Cybertruck Robotaxi’yi duyurması, Tesla’nın insansız ulaşım sistemine doğru ivme kazandığını vurguluyor. Dogecoin’in artan popülaritesi ve piyasadaki büyümesi, Musk’ın son reklam hamlesiyle desteklenmeye devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir