USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC63.042,32
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Borsa İstanbul’da 62 Şirketten İş İlişkisi Açıklaması

Borsa İstanbul’da 62 Şirketten İş İlişkisi Açıklaması

Borsa İstanbul'da 62 Şirketten İş İlişkisi Açıklaması
Borsa İstanbul'da 62 Şirketten İş İlişkisi Açıklaması
service

Borsa İstanbul’da hareketli bir hafta geride kalırken, 7-11 Ekim 2024 haftasında tam 62 şirket yeni iş ilişkisi açıklamasıyla yatırımcıların karşısına çıktı.

## 7 Ekim Pazartesi

Haftaya hızlı bir giriş yapan Reeder Teknoloji (REEDR), Gübre Fabrikaları (GUBRF) ve Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları (SISE) gibi önemli oyuncular, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Reeder’dan dev bir satış haberi gelirken, Gübretaş büyük bir yatırım planını duyurdu. Şişecam cephesinde ise şirket satışı gündemdeydi. Pasifik Eurasia Lojistik (PASEU), Kartonsan (KARTN), Horoz Lojistik (HOROZ) ve Aksa Enerji (AKSEN) de yatırımcıları bilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

Borsa İstanbul'da 62 Şirketten İş İlişkisi Açıklaması

## 8 Ekim Salı

Salı günü ise Sanica Isı (SNICA) yurt dışı odaklı yeni sözleşmelerini duyurarak yatırımcıların ilgisini çekti. Meditera (MEDTR), Özyaşar Galvaniz (OZYSR) ve CVK Madencilik (CVKMD) de yeni projeler ve yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan şirketler arasında yer aldı. Söktaş Tekstil (SKTAS), Karsan Otomotiv (KARSN), ARD Bilişim (ARDYZ) ve Berkosan (BRKSN) ise gerçekleştirdikleri anlaşmalar ve stratejik adımlarla gündeme geldiler.

Borsa İstanbul'da 62 Şirketten İş İlişkisi Açıklaması

## 9 Ekim Çarşamba

Çarşamba günü Tureks Turunç Madencilik (MARBL), Alarko GYO ile imzaladığı önemli bir anlaşma ile ön plana çıktı. Özsu Balık (OZSUB), Kıraç Galvaniz (TCKRC), Birleşim Mühendislik (BRLSM), Sanica Isı (SNICA) ve Bera Holding (BERA) de yatırımcılarını yeni projeleri ve sözleşmeleri hakkında bilgilendirdi. Gersan Elektrik (GEREL) ve Koç Metalurji (KOCMT) ise yeni sözleşme ve yatırım açıklamalarıyla dikkat çekti.

Borsa İstanbul'da 62 Şirketten İş İlişkisi Açıklaması

## 10 Ekim Perşembe – Borsa İstanbul’da 62 Şirketten İş İlişkisi Açıklaması

Haftanın dördüncü işlem gününde Mia Teknoloji (MIATK), Europower Enerji (EUPWR) ve Girişim Elektrik (GESAN), YEO Teknoloji (YEOTK) ve Zorlu Enerji (ZOREN) önemli açıklamalarda bulundu. Turkcell (TCELL), Egeplast Plastik (EPLAS), Pasifik Eurasia (PASEU), Avrupakent GYO (AVPGY), İnfo Yatırım (INFO) ve Pera Yatırım Holding (PEHOL) de yatırımcılarına projeleri ve stratejik adımları hakkında bilgi verdi.

Borsa İstanbul'da 62 Şirketten İş İlişkisi Açıklaması

## 11 Ekim Cuma

Haftanın son işlem gününde ise Kardemir Demir Çelik (KRDMD), Mega Polietilen (MEGAP), Gersan Elektrik (GEREL), Forte Teknoloji (FORTE), Özsu Balık (OZSUB) ve BMS Birleşik Metal (BMSTL) öne çıkan açıklamalarda bulundu. Ostim Endüstriyel (OSTIM), Ral Yatırım Holding (RALYH), Ege Endüstri (EGEEN) ve Ülker Bisküvi (ULKER) de yatırımcıları bilgilendirmeyi ihmal etmedi.

Borsa İstanbul’da 62 şirketin yeni iş ilişkisi açıklamaları, piyasalarda hareketliliğin ve büyüme beklentisinin bir göstergesi olarak yorumlandı. Yatırımcılar, şirketlerin açıklamalarını yakından takip ederek portföylerinde yeni düzenlemelere gidebilirler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir