USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC63.114,64
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Meme Coin Yatırımcısı 17,5 Milyon Dolarlık Kârı Kaçırdı: NEIRO’da Geç Kalmış Bir Talih Kuşu

Meme Coin Yatırımcısı 17,5 Milyon Dolarlık Kârı Kaçırdı: NEIRO’da Geç Kalmış Bir Talih Kuşu

Meme Coin Yatırımcısı 17,5 Milyon Dolarlık Kârı Kaçırdı: NEIRO'da Geç Kalmış Bir Talih Kuşu
Meme Coin Yatırımcısı 17,5 Milyon Dolarlık Kârı Kaçırdı: NEIRO'da Geç Kalmış Bir Talih Kuşu
service

Meme coin ticareti, yüksek getiri potansiyeliyle beraber yüksek riskler de barındırır. Bu nedenle, işlem zamanlamasının kâr elde etmek için kritik önemi vardır. Ancak bir yatırımcı, First Neiro (NEIRO) yatırımından çok erken ayrılma kararı alarak, 17,5 milyon dolarlık potansiyel kârı kaçırmış oldu.

NEIRO’nun Yükselişi Dikkatleri Çekti

First Neiro, son haftalarda önemli bir ivme kazandı. Bu ivme, bazı erken yatırımcılar için büyük kazançlara dönüştü. Eylül ayında anonim bir yatırımcı, sekiz hafta içinde 16.000 dolarını 1,8 milyon dolara çevirdi. Ağustos başında piyasaya sürülen token, kripto para borsası Binance’in 16 Eylül’de spot versiyonunun listelenmesini duyurmasının ardından büyük bir destek aldı. NEIRO, Dogecoin gibi başarılı meme coin projeleri taklit etmeyi umarak, son zamanlarda ortaya çıkan ve sayıları giderek artan tokenlere eklendi. NEIRO özellikle, Shiba Inu cinsi bir köpek olan Neiro’dan esinlendi. Bu köpek, Dogecoin maskotu Kabosu’nun sahibi tarafından sahiplenildi.

Meme Coin Yatırımcısı 17,5 Milyon Dolarlık Kârı Kaçırdı: NEIRO'da Geç Kalmış Bir Talih Kuşu

NEIRO Fiyat Analizi

Meme coin, son 24 saat içinde yaklaşık %21 artış kaydetti. Bu artış, tokenin yazım sırasında 0,0021 dolara ulaşmasını sağladı. NEIRO, artan alım baskısına tanık oluyor. Geçtiğimiz yedi gün içinde token %115 değer kazandı. Böylece, meme coin’inin piyasa değeri 900 milyon dolara ulaştı. İlginç bir şekilde, NEIRO’nun Ethereum kurucusu Vitalik Buterin tarafından yüksek profilli bir boşaltma kaydetmesine rağmen, satın alma baskısı devam etti. Buterin, 5 Ekim’de 70,72 milyon NEIRO’yu 29,9 ETH (yaklaşık 72.400 dolar) karşılığında sattı. Son ivme, piyasa yapıcı GSR Markets’in Bybit’ten 25,4 milyon NEIRO tokenini (2,41 milyon dolar değerinde) geri çekmesinden kaynaklanıyor gibi görünüyor.

Meme coin ticareti, yüksek getiri potansiyeliyle beraber yüksek riskler de barındırır. Bu nedenle, işlem zamanlamasının kâr elde etmek için kritik önemi vardır. NEIRO’nun son zamanlardaki yükselişi, erken satış yapan yatırımcılar için kaybedilmiş bir fırsatı gözler önüne seriyor. Bu durum, meme coin yatırımcılarının piyasayı dikkatle takip etmeleri ve kararlarını doğru bir şekilde almaları gerektiğini bir kez daha ortaya koyuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir