USD34,27
EURO37,10
JPY0,226000
RUB0,352800
GBP44,55
EURO/USD1,08
BIST8.853,72
GR. ALTIN3.013,08
BTC67.154,80
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin Düşüşüne Karşı: 7 Oyun Tokeni Yatırım Fırsatı

Bitcoin Düşüşüne Karşı: 7 Oyun Tokeni Yatırım Fırsatı

Bitcoin Düşüşüne Karşı: 7 Oyun Tokeni Yatırım Fırsatı
Bitcoin Düşüşüne Karşı: 7 Oyun Tokeni Yatırım Fırsatı
service

Bitcoin düşüşüne karşı koyan oyun tokenleri, kripto yatırımcıları için yeni bir umut ışığı olabilir. Geçtiğimiz haftalarda kripto piyasası düşüş trendine girerken, oyun tokenleri bu eğilimi tersine çevirme potansiyeli gösteriyor. Bu yazımızda, piyasada öne çıkan 7 oyun tokenini ve yatırım potansiyellerini mercek altına alıyoruz.

Piyasa Değerine Göre En İyi Oyun Tokenleri

Oyun sektöründeki büyümeyle birlikte, oyun tokenleri de giderek daha fazla ilgi görüyor. Decentraland (MANA) ve Immutable (IMX), bu alanda öne çıkan iki önemli token. MANA, son 24 saatte yüzde 3,30 yükselişle 0,4771 dolardan işlem görüyor. MACD göstergeleri, satın alma baskısının arttığına işaret ediyor ve MANA fiyatının 0,56 dolara ulaşabileceğini öngörüyor. IMX ise son 24 saatte yüzde 2 yükselerek 1,93 dolardan işlem görüyor. Tokenın fiyatı, 1,98 dolarlık destek seviyesini aşarsa direnç noktası olan 2,08 dolara ulaşabilir ve 2,50 dolara kadar yükselebilir.

Bitcoin Düşüşüne Karşı: 7 Oyun Tokeni Yatırım Fırsatı

Axie Infinity (AXS) ve SAND Yönünü Belirliyor

Axie Infinity (AXS), son birkaç ayda bir toparlanma gösteren ve günlük grafikte yüzde 2,20 yükselişle 7,82 dolardan işlem gören bir oyun tokeni. AXS fiyatı yükseliş trendini yeniden başlatmaya hazır görünüyor, ancak son geri çekilme hareketindeki destek trend çizgisini kırarsa bir düşüş yaşayabilir. SAND tokeni ise bir metaverse ve oyun tokeni olmasına rağmen son dönemde baskı altında. Günlük grafikte düşüş eğilimi gösteren token, 200 günlük EMA’nın desteğine meydan okuyor. Ancak, 200 günlük EMA’da oluşan çift dip ile yükselişin tersine dönme olasılığı ortaya çıkıyor.

Bitcoin Düşüşüne Karşı: 7 Oyun Tokeni Yatırım Fırsatı

GALA ve WEMIX Boğa Koşusuna Başlayabilir

GALA tokeni, yüzde 61,80 Fibonacci seviyesindeki artan taleple potansiyel bir boğa koşusu başlatabilir. RSI sapması, trend çizgisinin kırılma olasılığını artırıyor ve GALA’nın mevcut fiyattan 0,030 dolara yükselebileceğini gösteriyor. WEMIX ise blockchain tabanlı küresel oyun platformu olarak dikkat çekiyor. İsveçli oyun şirketi Crypto Rogue Games’in blockchain oyunu Crystals of Naramunz’un WEMIX platformuna dahil edilmesi ve Ubisoft’un WEMIX ekosistemini geliştirmek için düğüm operatörü olması, WEMIX’in değerini artırdı. WEMIX son bir ayda yüzde 30 büyüme gösterdi ve şu anda 2,59 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Düşüşüne Karşı: 7 Oyun Tokeni Yatırım Fırsatı

Meme Kombat (MK) Büyüme Yolunda

Meme Kombat, kendi oyun arenasına ve ekosistemine sahip yeni projelerden biri. MK tokeni ile listelenmesi planlanan token, 11 meme karakterinin savaşarak oyunculara kâr etme şansı tanıyor. 0,166 dolardan satışa sunulan MK tokeni, şu anki fiyatı 0,279 dolara yükseldi. Proje hızla büyüyen yeni çıkan yüksek potansiyeli coinlerden bir oluyor. MK tokeni, eğlencenin yanında bahis, ödüller ve staking alternatifleri arasından seçim yapmayı mümkün kılıyor.

Bitcoin Düşüşüne Karşı: 7 Oyun Tokeni Yatırım Fırsatı

Kripto para piyasasının son derece değişken ve öngörülemez olduğu unutulmamalıdır. Bu oyun tokenleri, kripto para sektörüyle birlikte değişebilir. Yatırımcıların kendi detaylı araştırmalarını yapmaları ve riskleri göz önünde bulundurarak yatırım kararları vermeleri önerilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir