USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.958,66
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da 1 Milyar TL Değerinde Arsa Sahibi Aranıyor! Kavşak Sahibi Çıkmazsa…

İstanbul’da 1 Milyar TL Değerinde Arsa Sahibi Aranıyor! Kavşak Sahibi Çıkmazsa…

İstanbul'da 1 Milyar TL Değerinde Arsa Sahibi Aranıyor! Kavşak Sahibi Çıkmazsa...
İstanbul'da 1 Milyar TL Değerinde Arsa Sahibi Aranıyor! Kavşak Sahibi Çıkmazsa...
service

İstanbul’un en değerli bölgelerinden birinde bulunan bir kavşak, 1 milyar TL değerinde olduğu tahmin edilen arsanın sahibi aranıyor. Defalarca yapılan ihaleler sonuçsuz kalınca, arsa sahibi ortaya çıkmazsa ne olacağı merak konusu oldu.

1 Milyar TL Değerinde Arsa Sahibi Aranıyor

İstanbul’un en değerli bölgelerinden birinde yer alan ve plazalarla çevrili bir kavşak, 1 milyar TL değerinde olduğu tahmin edilen arsanın sahibi aranıyor. Arsa, konumu ve potansiyeli nedeniyle yatırımcılar için oldukça cazip. Ancak bugüne kadar yapılan ihaleler sonuçsuz kaldı.

İstanbul'da 1 Milyar TL Değerinde Arsa Sahibi Aranıyor! Kavşak Sahibi Çıkmazsa...

Arsa Neden Bu Kadar Değerli?

Arsa, konumu, büyüklüğü ve çevresindeki gelişmişlik nedeniyle bu kadar değerli. Bölge, İstanbul’un en hareketli iş merkezlerinden biri ve arasanın çevresinde ofis binaları, alışveriş merkezleri ve hoteller yer alıyor. Bu da arsanın ticari olarak büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.

Arsa Sahibi Çıkmazsa Ne Olacak?

Arsa sahibi ortaya çıkmazsa, yetkililer arsanın satışı için yeni bir ihale düzenlemeyi planlıyor. İhalenin tarihi henüz belli değil. Ancak arasanın büyük bir ilgi göreceği kesin.

İstanbul’un en değerli bölgelerinden birinde bulunan kavşak, 1 milyar TL değerinde olduğu tahmin edilen arsanın sahibi aranıyor. Defalarca yapılan ihaleler sonuçsuz kalınca, arsa sahibi ortaya çıkmazsa yetkililer arsanın satışı için yeni bir ihale düzenlemeyi planlıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir