USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.662,02
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. XRP 1.000 Dolar Hedefine Doğru Mu? ETF Onayı Piyasayı Sarsabilir!

XRP 1.000 Dolar Hedefine Doğru Mu? ETF Onayı Piyasayı Sarsabilir!

XRP 1.000 Dolar Hedefine Doğru Mu? ETF Onayı Piyasayı Sarsabilir!
XRP 1.000 Dolar Hedefine Doğru Mu? ETF Onayı Piyasayı Sarsabilir!
service

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) XRP’ye yönelik ETF başvurularını onaylaması durumunda, XRP fiyatında ciddi bir artış yaşanabileceği düşünülüyor. Kripto analistleri, ETF’lerin sektöre yeni kurumsal yatırımcılar çekerek XRP ekosistemini güçlendirebileceği görüşünde.

XRP Fiyatı için 1.000 Dolar Hedefi

Analist BarriC, SEC’nin XRP ETF’sini onaylaması halinde, tokenin uzun vadede 1.000 dolara kadar çıkabileceğini öngörüyor. Bitcoin ETF’lerinin piyasaya girişinden sonraki fiyat hareketlerine atıfta bulunan BarriC, benzer bir yükselişin XRP için de gerçekleşebileceğini söylüyor. Ona göre, önümüzdeki 5 ila 10 yıl içinde XRP, güçlü kurumsal yatırımların etkisiyle bu seviyelere ulaşabilir.

XRP 1.000 Dolar Hedefine Doğru Mu? ETF Onayı Piyasayı Sarsabilir!

Grayscale ve SEC Davası: Son Gelişmeler Ne Anlama Geliyor?

Grayscale’in, XRP Trust’ını bir ETF’ye dönüştürmek için şu an bir başvuruda bulunmamış olması, satış baskısının hafif kalabileceği anlamına geliyor. Bu durum, Bitwise ve Canary Capital gibi fonların ETF başvurularının onaylanması halinde XRP fiyatı üzerindeki potansiyel olumlu etkileri güçlendiriyor. Grayscale’in şu anda yönettiği XRP varlıklarının yaklaşık 2,1 milyon dolar değerinde olduğu biliniyor.

XRP’nin Geleceği ve Piyasaya Etkisi

SEC’nin Ripple davasındaki tutumu, XRP’nin geleceğini büyük ölçüde belirleyecek. Eğer SEC, XRP’yi bir menkul kıymet olarak görme iddiasından vazgeçerse, Bitwise ve Canary Capital gibi büyük oyuncuların ETF başvurularının hızla onaylanabileceği düşünülüyor. Bu durum, XRP’ye yeni yatırım akışlarının önünü açarak fiyatların üst seviyelere çıkmasına yardımcı olabilir.

SEC’nin XRP’ye yönelik ETF başvurularını onaylaması durumunda, XRP fiyatında ciddi bir artış yaşanabileceği düşünülüyor. ETF’lerin sektöre yeni kurumsal yatırımcılar çekerek XRP ekosistemini güçlendirebileceği görüşünde.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir